Στα πλαίσια της καμπάνιας και του καλέσματος της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση (μέλος της οποίας είναι και η συνέλευση μας) για την Αναρχική Πρωτομαγιά η αναρχική φοιτητική συνέλευση Αροδαμός οργανώνει μικροφωνικές παρεμβάσεις αντιπληροφόρησης στις σχολές. Παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Πάντειο (στα τραπεζάκια), την Τρίτη 24/4, 11:00 και στην Φιλοσοφική-ΕΚΠΑ, την Τετάρτη 25/4, 11:00. Επίσης καλούμε στο Μουσείο 1/5, 11:00 στο κοινό μπλοκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση με την Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό χώρο.

 «Αναρχική Πρωτομαγιά, Ενάντια στα Κράτη και τον Καπιταλισμό, τον Πόλεμο, τον Φασισμό, τον Εθνικισμό και την Εκμετάλλευση Άνθρωπου από Άνθρωπο.

 Η ιστορία των ταξικών και κοινωνικών κινημάτων που διεκδίκησαν και πάλεψαν για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευσης και καταπίεση μας δείχνει πως οι προλετάριοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τους θεσμούς, τα κοινοβούλια, τις εκλογές, τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, τους εμπόρους ελπίδας και τους διαμεσολαβητές της ταξικής πάλης.

 Ότι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στην βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου, που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών, και η παγκόσμια επανάσταση για έναν νέο κόσμο κοινοκτυμοσύνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση.»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License