Θεσσαλονίκη - πορεία αλληλεγγύης για τους διωκόμενους μετανάστες (Μόρια & Π. Ράλλη)

Καμμία δίωξη στους μετανάστες και τις μετανάστριες που αγωνίζονται!

post image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19/4 στη Θεσσαλονίκη πορεία αλληλεγγύης στους διωκόμενους μετανάστες της Μόριας και της Πέτρου Ράλλη. Στην πορεία υπήρχε κεντρικό πανό (της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης) με σύνθημα «Οι μετανάστ(ρι)ες δεν είναι θύματα - Αγωνίζονται, Εξεγείρονται», καθώς και άλλα δύο πανό, της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας και της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης. Συμμετείχαν 200-250 άτομα. Η πορεία πέρασε από το ΑΤ Λευκού Πύργου και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στο άγαλμα Βενιζέλου η πορεία συναντήθηκε με μετανάστες από το Αφρίν, που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην πόλη, χωρίς καταλύματα, σίτιση ή περίθαλψη.

Ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων των μετανστ(ρι)ών και της αλληλεγγύης!

Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι,
στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License