Συνεχιση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον αναρχικό Τάσο Θεοφίλου.

Πέμπτη 19/4 , ώρα 19.00, Πολυτεχνείο. συνεχιση της συνέλευσης αλληλεγγύης στον Τ. Θεοφιλου

Σήμερα Πέμπτη 19/4 , ώρα 19.00, στο Πολυτεχνείο, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Τάσο Θεοφίλου, μετά την αίτηση αναίρεσης  που κατέθεσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελης κατά της αθωωτικής απόφασης του Εφετείου.

Στην πρώτη συνέλευση, της προηγούμενης Πέμπτης, κατατέθηκαν  πολιτικα σκεπτικα αλλα και προτασεις σε σχέση με το πως θα κινηθουμε το διαστημα που απομενει μεχρι την εκδίκαση της αιτησης.

Το σωμα της διαδικασιας κατεληξε στα ακολουθα:

• Σάββατο 5 Μαΐου ημέρα Πανελλαδικής δράσης για την υπόθεση

• Στην Αθήνα θα διοργανώθει εκείνη την ημέρα κεντρική πορεία και  συναυλία την ίδια ή την προηγούμενη μέρα.

• Μαζική και προπαγανδισμένη παρουσία στο Άρειο Πάγο, την Παρασκεύη 11 Μάη οπότε και εξετάζεται η αίτηση αναίρεσης κατά της αθωώτικής απόφασης που άσκησε αναίρεση ο Ιωάννης Αγγελής.

• Σύσταση ομάδας  εργασίας της διαδικασίας που  θα αποτυπώσει τα πολιτικά σκεπτικά που κατατέθηκαν, σε κείμενο και αφίσα που θα οριστικοποιηθούν  στη σημερινή κουβέντα.

• Στην σημερινή κουβέντα θα οριστικοποιηθούν και θα πλαισιωθούν  οι μαζικές προπαγανδιστικές κινήσεις του επόμενου διαστήματος

• Πέραν των κεντρικών πολιτικών κινήσεων, αναγνωρίστηκε η σημασία της διάχυσης του αγώνα σε όλα τα κοινωνικά πεδία αγώνα (γειτονιές, εργασία-σωματεία, πανεπιστήμια).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Συλλογικότητες, συντρόφισσες, σύντροφοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License