Το Σάββατο, 14/04, συνεργείο της ΟΡ.Μ.Α. πραγματοποίησε μικροφωνική αντιφασιστική παρέμβαση στην πλατεία Καλογήρων, έξω από το σταθμό του Μετρό Δάφνης. Έγινε αφισοκόλληση στη γύρω περιοχή, ενώ κατά τη διακίνηση του 9ου τεύχους της «Αντιφασιστικής Φρουράς» συνομιλήσαμε με τους διερχόμενους πολίτες, ενημέρωσαν για τις δράσεις της ΟΡ.Μ.Α και αντάλλαξαν απόψεις περί της εθνικιστικής μανίας και έξαρσης των τελευταίων μηνών και της ανάγκης για την ανόρθωση ενός ενιαίου διεθνιστικού ταξικού κινήματος. Η διεθνιστική πολιτική προκύπτει από την ανάλυση του ελληνικού καπιταλισμού και την οριοθέτηση του εχθρού κάθε φορά.

Οι εξελίξεις της επίκαιρης πραγματικότητας για το Μακεδονικό, τον ανταγωνισμό αστική τάξης Ελλάδας – Τουρκίας, αλλά και την επέμβαση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην ήδη αιματοβαμμένη Συρία τα ξημερώματα του Σαββάτου κρίνουν ένοχο τον εθνικισμό ως εκκολαπτήριο του φασιστικού κινδύνου και ταυτοχρόνως μαρτυρούν πως επείγουσα επιταγή είναι η πρόκληση αναταράξεων στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα μέχρι τελικά τη πλήρη διάλυσή της.

Με την ενδυνάμωση του διεθνιστικού – αντι-ιμπεριαλιστικού κινήματος ξεφεύγουμε από τα ευχολόγια και τσακίζουμε την εθνικιστική στρατηγική και τον ιμπεριαλιστικό μηχανισμό!


Πηγή: Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

από ; 15/04/2018 6:36 μμ.


Είναι δωρεάν το περιοδικό;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License