Ενημέρωση από την συνέλευση για Τάσο Θεοφίλου + επόμενη κουβέντα

.

Την χθεσινη κουβεντα για την υποθεση του Τασου Θεοφιλου πλαισιωσε πληθος συντροφων/ισσων. Kατατέθηκαν πολιτικα σκεπτικα αλλα και προτασεις σε σχέση με το πως θα κινηθουμε το διαστημα που απομενει μεχρι την εκδίκαση της αιτησης αναιρεσεως της αθωωτικης αποφασης.
Το σωμα της διαδικασιας κατεληξε στα ακολουθα:

  • Σάββατο 5 Μαΐου ημέρα Πανελλαδικής δράσης για την υπόθεση
  • Στην Αθήνα θα διοργανώθει εκείνη την ημέρα κεντρική πορεία και συναυλία
  • Αποφασίστηκε η μαζική και προπαγανδισμένη παρουσία στο Άρειο Πάγο, την Παρασκεύη 11 Μάη οπότε και εξετάζεται η αίτηση αναίρεσης κατά της αθωώτικής απόφασης που άσκησε αναίρεση ο Ιωάννης Αγγελής.
  • Ομάδα εργασίας της διαδικασίας θα αποτυπώσει τα πολιτικά σκεπτικά που κατατέθηκαν, σε κείμενο και αφίσα που θα λήξουν στην επόμενη κουβέντα.
  • Στην επόμενη κουβέντα θα οριστικοποιηθούν και θα πλαισιωθούν οι μαζικές προπαγανδιστικές κινήσεις του επόμενου διαστήματος.
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Πέμπτη 19/4 - 7 μ.μ. κτίριο Γκίνη


Υ.Γ. Πέραν των κεντρικών πολιτικών κινήσεων, αναγνωρίστηκε η σημασία της διάχυσης του αγώνα σε όλα τα κοινωνικά πεδία αγώνα (γειτονιές, εργασία-σωματεία, πανεπιστήμια).

Τρομοκράτες, φονιάδες και ληστές
είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License