Βίντε με Κοντονή να«εξεγείρεται»για άδεια Ρωμανού. Για Β.Δημάκη υποκρισία

Πριν 4 χρόνια άλλα έλεγε

2014: Ο Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ) απευθύνεται στον Αθανασίου (ΝΔ) και του ζητάει να κάνει κάτι για τον Νίκο Ρωμανό.

«Το θέμα είναι να γλυτώσουμε τη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις πράξεις του.Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που κινδυνεύει να χαθεί δίνει έναν αγώνα για τα δικαιώματα των νέων ανθρώπων και κυρίως αυτόν που θέλουνε να σπουδάσουνε. Κάτι που μόνο καλό θα του κάνει. Κύριε Υπουργέ ακούστε, εάν συμβεί το οποιοδήποτε μοιραίο να ξέρετε κανένας δεν θα βρεθεί να σας υπερασπιστεί. Αυτή η κατάσταση αν φτάσει το απευκταίον, είναι όνειδος για αυτήν την κοινωνία»

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Κοντονής νίπτει τας χείρας του για τον Βασίλη Δημάκη.

Δείτε το βίντεο εδώ

από ΓΚ 13/04/2018 5:51 μμ.


Δε νομίζω ότι έχει νόημα πια να αναπαράγουμε τι έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για τις απεργίες πείνας πριν έλθουν στην εξουσία. "Το κράτος έχει συνέχεια"  έλεγε ένα (μάλλον ξεχασμένο) σύνθημα. Το θέμα είναι τι κάνουμε όλοι εμείς στην περίπτωση του Δημάκη, γιατί δυστυχώς δε δημιουργήθηκε ένα κίνημα πίεσης και αλληλεγγύης όπως άλλες φορές.

από ψάχνω 14/04/2018 12:33 μμ.


Σύντροφ@ που είμαστε για τον Δημάκη;

από συντροφ@ 14/04/2018 1:44 μμ.


https://athens.indymedia.org/event/74128/
https://athens.indymedia.org/event/74126/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License