5 Απριλίου,στο Εφετείο Λάρισας -ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Oρίσθηκε η ημερομηνία δικαστηρίου του BURAK AGARMIŞ για έκδοση σε Τουρκία   Την ΠΕΜΠΤΗ στις 5 Απριλίου, η ώρα 10.00 π.μ., στο Εφετείο Λάρισας θα εκδικασθεί το αίτημα της Τουρκίας για έκδοση του.

Oρίσθηκε η ημερομηνία δικαστηρίου του BURAK AGARMIŞ για έκδοση σε Τουρκία

Την ΠΕΜΠΤΗ στις 5 Απριλίου, η ώρα 10.00 π.μ., στο Εφετείο Λάρισας θα εκδικασθεί το αίτημα της Τουρκίας για έκδοση του.

 

Τώρα πια η Τουρκία  για τίποτα ζητά την εκδώσει των αγωνιστών και πολίτικων προσφυγών. Η υπόθεση του AGARMIS είναι ένα σημαντικό παράδειγμα.. 

 

Ο Burak Agarmıs, ο οποίος από ηλικίας των 7 ετών ζεί στην Ολλανδία και είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής. Η αιτία του αιτήματος είναι οι φωτογραφίες και οι ειδήσεις που ανεβάστηκαν στο FACEBOOK από διάφορες εκδηλώσεις στην Ευρώπη.

 

Στην  Αθήνα,  έστησαν  μία σκευωρία, χωρίς  κανένα αποδεικτικό στοιχείο, υποστηρίζοντας   ότι υπήρξε προετοιμασία δολοφονικής επίθεσης κατά του Προέδρου της Τουρκίας Erdoğan, προχώρησαν στις 28 Νοεμβρίου στις συλλήψεις Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα αιτήματα έκδοσης των συλληφθέντων αγωνιστών από την Τουρκία. Τα πρώτα πέντε εντάλματα απορρίφθηκαν ήδη από το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών, Λάρισας και Ναυπλίου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να αποδέχεται και να εξετάζει τα αιτήματα της Τουρκίας για εκδόσεις. Οι δίκες αυτές όμως είναι πολιτικές και όχι νομικές. 

Μέσα στις τελευταίες μέρες εσπευσμένα ορίσθηκαν οι ημερομηνίες των δικαστηρίων για έκδοσή τους στην Τουρκία, αν και δεν πρόλαβαν, και οι ίδιοι και οι δικηγόροι τους να έχουν τη δικογραφία. 

 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ - ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License