Οι λιμενεργάτες του Ναυπλίου ζητούν να μην εκδοθεί ο Hasan Biber στην Τουρκία

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Η ένωση φορτοεκφορτωτών λιμένος ξηράς Ναυπλίου συμπαραστέκεται στον αγωνιστή και ποιητή Hasan Biber που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου και την Τετάρτη 28/3 θα εκδικαστεί η υπόθεση έκδοσης του στην Τουρκία στο Εφετείο Ναυπλίου.

Ο H. Biber επί χρόνια διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Λιμενεργατών Τουρκίας και ήταν στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εργατών Μεταφορών αφιερώνοντας τη ζωή του στους αγώνες των εργατών . 

«Η έκδοση του στο καθεστώς Ερντογάν ισοδυναμεί με την καταδίκη του σε θάνατο και για αυτό κάθε ιδέα για παζάρι και ανταλλαγή των Τούρκων αγωνιστών με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς είναι απαράδεκτη», σημειώνουν οι λιμενεργάτες του Ναυπλίου και ζητούν να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Hasan Biber.


Να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Hasan Biber
 
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΞΗΡΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License