Μικροφωνική παρέμβαση - Καρδίτσα

Τη Τετάρτη 28/3 στις 18:00 στην κεντρική πλατεία καρδίτσας ,έγινε μικροφωνική παρέμβαση για τις καταλήψεις και την κρατική καταστολή.

post image

Τη Τετάρτη 28/3 στις 18:00 στην κεντρική πλατεία καρδίτσας ,έγινε μικροφωνική παρέμβαση για τις καταλήψεις και την κρατική καταστολή.Αναρτήθηκε πανό, διαβάστηκε και μοιράστηκε το κείμενο και έγινε διανομή της εφημερίδας δρόμου ''ΑΠΑΤΡΙΣ'' και της ''ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ''.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ''GARE'' ,''MΑΤΡΟΖΟΥ 45'', ''ΖΑΪΜΙ 11'' ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ,Δ.ΠΟΛΙΤΗ ,Ν.ΡΩΜΑΝΟ ,Α.ΝΤΑΛΙΟ ΚΑΙ Γ.ΤΣΑΚΑΛΟ!!

ΚΡΑΤΟΣ ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License