Ενημέρωση απο την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα στις 24/3/2018 στο Κουκάκι

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα στην γειτονιά του Κουκακίου.

post image

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους χώρους αγώνα στην γειτονιά του Κουκακίου. Αφορμή της κινητοποίησης αποτέλεσε η κατασταλτική επίθεση και η εκκένωση των καταλήψεων Ματρόζου 45 στο Κουκάκι και της Gare και της Ζαΐμη στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαρτίου. Στην πορεία, η οποία ξεκίνησε από την Παιδική Χαρά, συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα και κινήθηκε στους δρόμους του Κουκακίου μοιράζοντας κείμενα, φωνάζοντας συνθήματα και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στην κατάληψη της Ματρόζου 45 και σε όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους που βρίσκονται στο στόχαστρο κράτους και παρακράτους. Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί γύρω από το κτήριο της κατάληψης Ματρόζου 45, ενώ άλλες ακολουθούσαν τον κόσμο από απόσταση. Η πορεία τελείωσε στην Παιδική Χαρά στέλνοντας το μήνυμα πως η Ματρόζου 45 κατάληψη θα μείνει.

Κοινότητες αγώνα σε κάθε γειτονιά για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και ελευθερίας.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους που βρίσκονται στο στόχαστρο του κράτους και του παρακράτους.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα, askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License