Προβολή της ταινίας «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», Δευτέρα 26/3, 7μμ, στο πλαίσιο της δομής αλληλεγγύης το «Ντουλάπι», κατάληψη ΠΙΚΠΑ.

Προβολή της ταινίας  «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», του Κεν Λόουτς, την Δευτέρα 26 Μάρτιου 2018, 7μμ, στο πλαίσιο της δομής αλληλεγγύης το «Ντουλάπι» στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ.

post image

Προβολή της ταινίας  «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», του Κεν Λόουτς, την Δευτέρα 26 Μάρτιου 2018, 7μμ, στο πλαίσιο της δομής αλληλεγγύης το «Ντουλάπι».
Στο πλαίσιο κάλυψης των βασικών αναγκών και της καλλιέργειας της αλληλεγγύης στις γειτονιές µας, δημιουργήσαμε ένα χώρο, μέσα στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, όπου γίνεται συλλογή και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων.
“Το Ντουλάπι” λειτουργεί κάθε Δευτέρα, 7-9µµ έτσι ώστε όποιος/α θέλει, να μπορεί να προσφέρει ή να πάρει ότι χρειάζεται.
Ονειρευόμαστε και αγωνιζόμαστε για µια κοινωνία που ο/η καθένας/µία θα παίρνει αυτά που χρειάζεται και θα δίνει αυτά που μπορεί. Οφείλουμε στους εαυτούς µας και στις επόμενες γενιές, να σταθούμε στα πόδια µας και να πάρουμε τη ζωή µας στα χέρια µας. Να αγωνιστούμε και να αντισταθούμε μέσα από διαδικασίες συλλογικοποίησης και αυτοοργάνωσης για µια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα, askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License