Ερντογάν: «Θα καθαρίσουμε τα πανεπιστήμια από τους κομμουνιστές φοιτητές»

Ερντογάν: «Θα καθαρίσουμε τα πανεπιστήμια από τους κομμουνιστές φοιτητές»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο, με αφορμή την εναντίωση φοιτητών στο πανεπιστήμιο Bogaziçi προς άλλους φοιτητές που επέλεξαν να τιμήσουν τη μνήμη των Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Εφρίν, υποσχέθηκε να καθαρίσει τα πανεπιστήμια της χώρας του από τους «κομμουνιστές και άλλους τρομοκράτες φοιτητές», όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αποκάλεσε τους ίδιους φοιτητές «κομμουνιστές, προδότες και τρομοκράτες».

«Αυτοί είναι νεαροί τρομοκράτες. Θα διεξάγουμε έρευνες για αυτούς. Αφού τους ταυτοποιήσουμε, δεν θα τους επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια επειδή ένα πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος για να μορφώνονται οι τρομοκράτες. Ένα πανεπιστήμιο μορφώνει τη γενιά που θα υπηρετήσει την χώρα της και το έθνος», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του σε κομματική συγκέντρωση του ισλαμικού του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη Σαμψούντα του Πόντου.

https://www.facebook.com/antonopoulos.paulos/posts/10216156508373325

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License