Με μεγάλη ταχύτητα ορίσθηκε η ημερομηνία δικαστηρίου του αγωνιστή Ali E. GOKOGLU για την έκδοσή του στη Τουρκία

27 Μάρτιου  ώρα 12 π.μ στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ .

 

Στην  Αθήνα,  έστησαν  μία σκευωρία, σύμφωνα με τη θέληση και τον προσανατολισμό της Τουρκίας. Χωρίς  κανένα αποδεικτικό στοιχείο, υποστηρίζοντας   ότι υπήρξε προετοιμασία δολοφονικής επίθεσης κατά του Προέδρου της Τουρκίας Erdoğan, προχώρησαν στις 28 Νοεμβρίου στις συλλήψεις Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εντάλματα έκδοσης από την Τουρκία. Τα πρώτα τρία εντάλματα απορρίφθηκαν ήδη από το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών.

Με μεγάλη ταχύτητα ορίσθηκε ημερομηνία δικαστηρίου έκδοσης του αγωνιστή Ali E. GOKOGLU στην Τουρκία. Ο ίδιος Ενημερώθηκε σήμερα (21 Μαρτίου) και η δίκη θα γίνει στις 27 Μάρτιου στο Εφετείο Λάρισας.

Τα εντάλματα έκδοσης είναι ένα μέσο πίεσης και απειλής της Τουρκίας κατά των αγωνιστών και πολιτικών προσφύγων απ’ την Τουρκία.

Αλλ’ όμως οι επιθέσεις δεν τελειώνουν εδώ.

Στις 16 Μάρτιου δημοσιεύθηκε άρθρο στο zoogla.gr με τίτλο ‘’Συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών’’ στο οποίο αναφέρεται, ότι η Τουρκία απαιτεί την ανταλλαγή τριών αγωνιστών έναντι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Οι  πληροφορίες αυτές κυκλοφορήσαν και σε άλλα ΜΜΕ. Όλες αυτές οι ειδήσεις έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα προετοιμασίας του εδάφους. Στα τούρκικα κανάλια κυκλοφορούν παρόμοιες ειδήσεις, «Ότι, σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, συζητείται η ανταλλαγή των δύο στρατιωτικών με τρείς αγωνιστές απ’ τους εννιά».

Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δώσει μάχη για να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο στρατιωτικοί που αιχμαλωτίστηκαν από το καθεστώς της Τουρκίας ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.  Ακόμα  και η σκέψη περί ανταλλαγμάτων είναι κατά όλων των δημοκρατικών δικαιωμάτων,. 

Αντί να εφαρμόζουν τους νόμους, τους καταπατούν, και συζητούν ενέργειες που μόνο σε συνθήκες πολέμου γίνονται. Στις μέρες μας στην Τουρκία δεν υπάρχουν ούτε νόμοι, ούτε δικαστήρια, ούτε δικαστές, όλοι υπηρετούν το καθεστώς Erdoğan. Πρέπει να μπει τέλος σε κάθε είδους βρώμικης συνεργασίας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 9 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License