[Θεσσαλονίκη] Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στο αντιστεκόμενο Αφρίν [VIDEO]

https://www.youtube.com/watch?v=k7QbFxHnATw&feature=youtu.be

post image

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου. Ακολούθησε πορεία που διασχίζοντας την πλατεία Αριστοτέλους είχε στόχο το προξενείο των ΗΠΑ όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα, ενώ στη συνέχεια η πορεία κατέληξε πίσω στο αγ. Βενιζέλου. Την Τρίτη 20/3 στις 17:00 υπάρχει συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Λευκό Πύργο με αφορμή το Newroz. Την Πέμπτη 22/3 στις 18:00 η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στο Αφρίν και η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης καλούν σε πορεία αλληλεγγύης στην Καμάρα.

Το βίντεο βρίσκεται ΕΔΩ

Εικόνες:

από Περιφέρεια Αναρχικής Ομοσπονδίας 17/03/2018 11:21 μμ.


post image

...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License