ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ HAUKUR HILMARSSON – SPARK (SAHIN HOSSEINI)

Την Κυριακή 18/3/2018 4.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο στέκι της Συ.Κα.Προ.,  στην κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας μνημόσυνη εκδήλωση για τον σύντροφό μας, διεθνιστή μάρτυρα της απελευθέρωσης της Al Raqqa και της αντίστασης του Άφριν, Haukur Hilmarsson-Spark (Sahin Hosseini).

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ HAUKUR HILMARSSON – SPARK (SAHIN HOSSEINI)

Την Κυριακή 18/3/2018 4.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο στέκι της Συ.Κα.Προ., στην κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας μνημόσυνη εκδήλωση για τον σύντροφό μας, διεθνιστή μάρτυρα της απελευθέρωσης της Al Raqqa και της αντίστασης του Άφριν, Haukur Hilmarsson-Spark (Sahin Hosseini).
Ο σύντροφος Spark,  γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1986, από το Reykjavik της Ισλανδίας και τον  οποίο γνωρίσαμε μέσα στην κοινότητα και την συνέλευση των Κατειλημμένων Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας, έμεινε για περίπου 1 χρόνο μαζί μας, πριν ταξιδέψει  για να προσφέρει την αλληλεγγύη του στην επανάσταση της Ροζάβα.
Στεγάστηκε στις υποδομές, εργάστηκε στις δομές και ενσωματώθηκε στην κοινότητα και την συνέλευση των κατειλημμένων Προσφυγικών. Έδωσε απλόχερα βοήθεια όπου χρειαζόταν, ενεπλάκει σε κάθε αγώνα που προέκυψε και αποχώρησε για να ταξιδέψει στην Ροζάβα ως σύντροφος και συναγωνιστής.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πράξη και το παράδειγμα του κάθε ανθρώπου αποτελούν την μόνη πραγματική παρακαταθήκη και επικήδειο  του.
Η κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών Λ. Αλεξάνδρας αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο, ένα ενεργό κομμάτι της κοινότητάς μας. Από την δική μας εστία αγώνα, στέλνουμε συλλυπητήριο μήνυμα στους συγγενείς και τους υπόλοιπους συντρόφους του, ανά τον κόσμο, και ταυτόχρονα μήνυμα αλληλεγγύης με την επανάσταση της Ροζάβα και την αντίσταση του Άφριν.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ HAUKUR HILMARSSON-SPARK  (
SAHIN HOSSEINI)
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΟΖΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

 

ΜΝΗΜΟΣΥΤΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ HAUKUR HILMARSSON (SAHIN HOSSEINI)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/03/2018

Στο στέκι της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών (Τριχωνίδος & Κουζή – Αμπελόκηποι

14/03/2018
Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License