ΓΙΑΝΝΕΝΑ : ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 6 ΤΗΣ ΠΑΤΡΑ

...

post image

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου κρεμάστηκε πανό, πετάχτηκαν τρικάκια και βάφτηκαν συνθήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στους 6 συλληφθέντες στην Πάτρα, μετά από την πορεία αλληλεγγύης για τον δίκαιο αγώνα του αναρχικού Ντίνου Γ. στη 01/03. Για άλλη μια φορά το κράτος και οι μηχανισμοί του τιμωρούν ανηλεός με αυστηρά περιοριστικά μέτρα (εγγύηση 7 χιλιάδες ευρώ, παρουσία δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ., απαγόρευση συμμετοχής σε διαδηλώσεις) τον οποιονδήποτε σηκώνει κεφάλι και εξεγείρεται, δείχνοντας έτσι ότι θέλει να πατάξει κάθε δείγμα αλληλεγγύης που απορρέει από τον κόσμο του αγώνα. 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ !
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ
ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ !

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ !

Αναρχική Ομάδα Ex Nihilo

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License