Πανό αλληλεγγύης για την κουρδική αντίσταση στο Αφρίν της Συρίας, από Λαμία


post image

Την Παρασκευή 02/03 , μέλη της συνέλευσης αναρτήσαμε το απόγευμα, στην είσοδο της πόλης, πανό αλληλεγγύης αναφορικά με τον ένοπλο κουρδικό αγώνα στο Αφρίν της Συρίας. Σεβόμαστε και στηρίζουμε την γενναία ένοπλη αντίσταση των Κούρδων ανταρτών/-ισσών και πολιτοφυλάκων απέναντι στην διπλή βαρβαρότητα. Από την μία των ισλαμοφασιστών του ISIS με τον πολυετή και πολύνεκρο πόλεμο και από την άλλη τα πολεμοχαρή σχέδια του δικτάτορα Ερντογάν.

Οι απελευθερωμένες κούρδικες περιοχές , τα καντόνια, είναι εστίες ελευθερίας μέσα σε ένα κατεστραμμένο από τον εξουσιαστικό πόλεμο, τοπίο. Δίνουμε την αλληλεγγύη μας σε   όλες και  όλους , γυναίκες και άντρες που αυτή την στιγμή υπερασπίζονται με τα όπλα στο Αφρίν, την επιβίωση και την ελευθερία τους απέναντι στην εθνικιστική υστερία του Ερντογάν.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ/-ΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

 

Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών/-τριών Λαμίας,

μέλους της Αναρχικής Ομοσπονδίας

http://anarxikoilamias.squat.gr

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License