Ακροδεξια Οργάνωση με όνομα «Combat 18 Hellas» πίσω από τους εμπρησμούς στα στέκια

Από Καθεστωτικά http://tvxs.gr/news/ellada/epixeirisi-tis-antitromokratikis-me-prosagoges-melon-akrodeksias-organosis

Εγκληματική οργάνωση που φέρεται ότι κινείται στον ακροδεξιό χώρο αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας η οποία πραγματοποιεί συντονισμένες επιχειρήσεις από το πρωί στην Αττική, στην Ήπειρο και στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά κατά την αστυνομική επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη παρουσία εισαγγελέων, έχουν προσαχθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έξι άτομα, ηλικίας από 28 μέχρι 35 ετών, των οποίων εξετάζεται η συμμετοχή στην οργάνωση καθώς και η συμμετοχή σε εκρήξεις, εμπρησμούς και κατοχή εκρηκτικών. Επίσης είναι σε εξέλιξη έξι κατ' οίκον έρευνες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ λένε ότι οι έξι προσαγωγές θα μετατραπούν σύντομα σε συλλήψεις, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κατά τη διάρκεια των ερευνών. Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί βόμβες μολότοφ, στουπιά, έντυπο νεοναζιστικό υλικό και εκρηκτικές ύλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά ενέργειες που έχουν γίνει παλαιότερα και τις οποίες ερευνούσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ ερευνάται αν τα άτομα αυτά έχουν σχέση και με την επίθεση στη «Φαβέλα» πριν από περίπου 10 μέρες, όπου μάλιστα τραυματίστηκε και η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως οι ύποπτοι είχαν συγκροτήσει την ομάδα κρούσης «Combat 18 Hellas» και έχουν αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον 30 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών και μεταναστών. Μεταξύ των επιθέσεών τους συγκαταλέγεται και η βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα, πριν από περίπου τρία χρόνια.


Ας σημειωθεί πως ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και 33χρονος δικηγόρος Πειραιά, ιδρυτικό στέλεχος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και μέχρι πρότινος μέλος του Εθνικού ΣΥμβουλίου της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη. Πρόσφατα , έφυγε από εκεί για να ενταχθεί στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. του Κων. Πλεύρη.

Μιλάμε συνέχεια για Χρυσή Αυγή, αλλά κάπως έτσι ξεχάστηκε η ''κυριλέ'' ακροδεξιά και οι υπόγειες διαδρομές της με ΑΜΕ και Κρίνους , δηλαδή χρυσαυγίτες που τζάστηκαν από τον ΚΥΠατζή αρχηγό ως ανεξέλεγκτοι .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License