ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Κ.ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΔΕΝ ΒΡΑΖΕΙ ….. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

Μετά την απαγωγή του συγκρατούμενου μας Κ. Γιαγτζόγλου τα ξημερώματα του Σαββάτου από τα ΕΚΑΜ , όλοι οι κρατούμενοι του Κορυδαλλού,  από όλες τις πτέρυγες μαζί με τις γυναικείες φυλακές ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ με τον πιο δυναμικό τρόπο να σταματήσουν οι αστυνομικές εισβολές- απαγωγές και να υπάρχει σεβασμός στον κάθε απεργό πείνας
Απέναντι στην δυναμική αποφασιστικότητα μας , ο εκπρόσωπος του υπουργείου Παύλος Δουλάμης μπροστά στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ , στους αρχιφύλακες , στον διευθυντή και τον δικηγόρο της επιτροπής Γ. Κακαρνιά , ΔΗΛΩΣΕ, ότι Δευτέρα,  το αργότερο Τρίτη θα συνεδρίαζε η Κ.Ε.Μ για την μεταγωγή του συγκρατούμενου μας απεργού πείνας.

Έτσι αναστείλαμε την κινητοποίηση μας , σε σχέση με την μεταγωγή- απαγωγή.

Όμως ο εκπρόσωπος του υπουργείου μας είπε ΨΕΜΑΤΑ.

Ούτε την Δευτέρα,  ούτε την Τρίτη συνεδρίασε η Κ.Ε.Μ
Πρόεδρος της Κ.Ε.Μ. είναι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου  Ε. Φυτράκης, ο οποίος με πρόφαση γραφειοκρατικά ζητήματα δηλώνει ότι μπορεί την Παρασκευή να συνεδριάσει η Κ.Ε.Μ

Με αυτά τα «μπορεί» μας έχουν δολοφονήσει τις άδειες, τις αναστολές και όλα τα δικαιώματα μας.

Ο Ε. Φυτράκης αυτή την στιγμή είναι ο απόλυτα υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός της επερχόμενης δολοφονίας του απεργού πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου.
Την ίδια στιγμή που ο Κ. Γιαγτζόγλου αργοπεθαίνει βασανιστικά αρνούμενος να τραφεί και να πιεί νερό,  ο Ε. Φυτράκης παίζει την ζωή του Κωνσταντίνου κορώνα- γράμματα.

Κι αφού μας λένε ψέματα για μια απλή μεταγωγή,  γιατί να τους πιστέψουμε για οτιδήποτε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η Κ.Ε.Μ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΥ ΜΑΣ Κ.ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΟΙΧΤΗ

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η Κ.Ε.Μ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΝ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΔΕΝ ΒΡΑΖΕΙ ….. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License