Κόρινθος-Εικαστική παρέμβαση στη ΔΟΥ Κορίνθου

Την Κυριακή 25/02 αργά το βράδυ προχωρήσαμε σε εικαστική παρέμβαση στο κτήριο της ΔΟΥ Κορίνθου πετώντας μαύρες μπογιές, δεκάδες τρικάκια και γράφοντας συνθήματα.

post image

Τη στιγμή που καταβαραθρώνονται οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων με τους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών,
τη στιγμή που η ανεργία και η φτώχεια συνεχώς αυξάνονται παρά τα παραμύθια των ξεφτιλισμένων συριζαίων,
τη στιγμή που καταστρατηγούνται εργασιακά δικαιώματα,
τη στιγμή που άνθρωποι πεθαίνουν ξεχασμένοι στα μπουντρούμια της δημοκρατίας,
τη στιγμή που φασίστες με την κάλυψη του κράτους επιτίθενται σε ελευθεριακές δομές, libertatia, εκχ σχολείο, εμπρός, φαβέλα,
τη στιγμή που αναρχικοί σύντροφοι δέχονται εξοντωτικές ποινές, βασανίζονται από τους μπάτσους και τίθενται σε πρωτοφανή καθεστώτα εξαίρεσης, Τσιρώνης, Γιαγτζόγλου,
τη στιγμή που το σύστημα θέλει να προωθήσει το νέο σωφρονιστικό κώδικα, έναν στην ουσία του κατασταλτικό κώδικα που θα δοκιμαστεί στους φυλακισμένους αλλά με απώτερο σκοπό να εφαρμοστεί και στην υπόλοιπη κοινωνία για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της,
παράλληλα, οι υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, η πεμπτουσία του κατακαθιού, δεξιοί κι αριστεροί πολιτικοί, δεξιά κι αριστερά αφεντικά, δικαστές και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι με αφορμή ένα ακόμα σκάνδαλο (NOVARTIS) ξετιλύγουν τις υποκριτικές τους ικανότητες σε ένα ποταπό και πολυπαιγμένο έργο.
Όσα σκάνδαλα όμως κι αν δήθεν ξεσκεπάσουν δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ποτέ κανένας τους και αυτά τα λαμόγια θα συνεχίσουν αενάως να τρώνε απ'τα κλεμμένα.
Καιρός λοιπόν να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, να αυτοοργανωθούμε, να οπλίσουμε την οργή μας και να επιτεθούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να στείλουμε μια και καλή στον αγύριστο όλα τα σκουπίδια που μαυρίζουν τη ζωή μας, όλα τα εξουσιαστικά καθίκια που κάθονται στον σβέρκο μας.
Έτσι την Κυριακή 25/02 αργά το βράδυ προχωρήσαμε σε εικαστική παρέμβαση στο κτήριο της ΔΟΥ Κορίνθου πετώντας μαύρες μπογιές, δεκάδες τρικάκια και γράφοντας συνθήματα.

Υ.Γ. Το ίδιο βράδυ γεμίσαμε τους κεντρικούς δρόμους στην περιοχή του Κιάτου με συνθήματα αλληλεγγύης στο σύντροφο απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License