Σχετικά με το μπαλέτο στη Rosa Nera

Θέση της Rosa Nera σχετικά με την ανακοίνωση για μαθήματα μπαλέτου: https://athens.indymedia.org/event/72695

Σχετικά με την ανακοίνωση για μαθήματα μπαλέτου: https://athens.indymedia.org/event/72695/
η Συνέλευση της κατάληψης Rosa Nera δημοσιοποίησε το εξής:

Δυστυχώς η αφίσα αυτή, η οποία κυκλοφόρησε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της συνέλευσης, αναπαράγει εικονογραφήσεις που παραπέμπουν στην εξουσία και στα προνόμια της πατριαρχίας.
[...]
Όπως είναι φυσικό, αυτή η αφίσα δεν εκπροσώπησε ούτε εκφράζει την πολιτική συνέλευση της Κατάληψης Rosa Nera και όπως δεν ανέβηκε στην ιστοσελίδα μας, έτσι επιθυμούμε να μην αναπαράγεται με ψευεδεπίγραφες μάλιστα υπογραφές της κατάληψης.
[...]
Επιθυμούμε να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη αφίσα από τις ιστοσελίδες που ανέβηκε και στο μέλλον πριν από αναρτήσεις που αναφέρεται η Κατάληψη Rosa Nera να γίνεται έλεγχος  – επιβεβαίωση στην ιστοσελίδα της Κατάληψης.

https://rosanera.squat.gr/2018/01/16/%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83/

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License