AEK KAI XABOYZA

........η ΑΕΚ αποκτά πολιτικά χαρακτηριστικά που θα συγκεντρώσει τους "διωκόμενους φασίστες".........

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο την ίδια ώρα που γινόταν παρέμβαση από κατοίκους του Γραμματικού ενάντια στην χαβούζα που για μια δεκαετία προσπαθούν να φτιάξουν εκεί και επειδή ζήτησαν να συζητηθεί το θέμα τους χτυπήθηκαν από τους ΑΕΚτζήδες και διακόπηκε το συμβούλιο. Ο ρόλος των οπαδών της ΑΕΚ έχει αρχίσει και παίρνει εκτεταμένης εμβέλειας αντιδραστικό χαρακτήρα. Χτυπούν ανεξαρτήτως κάθε δημόσια παρουσία κινήματος. Αν αυτό δεν χαρακτηρίζει έναν αντιδραστικό παρακρατικό μηχανισμό τότε τι ακριβώς τον χαρακτηρίζει. Η ΑΕΚ εξελίσσεται σαν μια ανερχόμενη χρυσή αυγή, που μπορεί ανοικτά να μην παρουσιάζεται σαν ρατσιστική εθνικιστική οργάνωση, κάνει τα πάντα που θα έκανε μια φασιστική οργάνωση. Όχι ότι οι άλλες ομάδες και οι οπαδοί τους είναι καλοί, αλλά συγκεκριμένα η ΑΕΚ αποκτά πολιτικά χαρακτηριστικά που θα συγκεντρώσει τους "διωκόμενους φασίστες". Αν έχετε χρόνια να περάσετε από ΝΦ και κρίνετε την ανάπτυξη της "νύχτας" καταλαβαίνετε ότι έχει πέσει άφθονο μαύρο χρήμα για ξέπλυμα στην περιοχή. Αυτό εξηγεί και την παντελή απουσία ένστολων φασιστών στην ίδια περιοχή. Είναι όλα υπό έλεγχο με άρωμα νότιας Ιταλίας.

από αριστη 11/02/2018 2:07 πμ.


ενημερωση απο το ιντερνετ..θα λεγε κανεις πως το βιωνεις απο μεσα. εσυ  γραφεις  απο θεσσαλονικη φανταζομαι ?


Και προφανώς όπου υπάρχει πολύ χρήμα για ξέπλυμα, υπάρχει και χρήμα για να δωθούν χαρτζιλίκια και δωράκια εκεί που πρέπει, για να γίνονται οι βρώμικες δουλειές όσο γίνεται πιο ανώδυνα επικοινωνιακά, δηλαδή να μη φαίνεται ποιός έχει συμφέρον.

Το παράδειγμα με την ΑΕΚ δεν είναι το μοναδικό. Απλά οι ΠΑΕ συνηθίζουν να έχουν διαθέσιμους κρετίνους για κάθε ενδιαφερόμενο.

από γ 11/02/2018 5:57 μμ.


ειλικρινατι μαλακιες ειναι αυτες; κανενας τραμπουκος της ΑΕΚ δεν εκανε κατι στο περιφερειακο συμβουλιο. ποιοι ειναι τραμπουκοι οι παπουδες παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες που ηταν εκει; για εκει μιλαμε, για την συγκεκριμενη συνεδριαση, χωρις να ξεχναμε τι εχει γινει παλιοτερα, τους οντως τραμπουκισμους σε δημοτικα συμβουλια και την Στρουγγα. 

"Η ΑΕΚ εξελίσσεται σαν μια ανερχόμενη χρυσή αυγή, που μπορεί ανοικτά να μην παρουσιάζεται σαν ρατσιστική εθνικιστική οργάνωση, κάνει τα πάντα που θα έκανε μια φασιστική οργάνωση. "
την συγκεκριμενη φραση την αφηνω ασχολιαστη. δειχνει ή το μεγεθος της βλακειας ή της ασχετοσυνης ή της κακοστημενης προπαγανδας που πας να στησεις

από ν.ι 12/02/2018 1:23 μμ.


μια επίσημη καταγγελία των γεγονότων:

Τραμπουκισμοί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής σε βάρος αγωνιστών και του κινήματος από φερόμενους «οπαδούς» της ΑΕΚ

Μαζική και αγωνιστική παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της 8-2-2018 είχαν κάτοικοι, μαθητές με τους γονείς τους και διάφορες συλλογικότητες του Γραμματικού ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ (χωματερής) στο δήμο τους. Οι κάτοικοι προέβησαν στην κινητοποίηση αυτή, ζητώντας να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο περιφερειακό, κάτι που έχει ζητηθεί κατ’ επανάληψη τόσο από τους ίδιους αλλά και από περιφερειακές παρατάξεις και σύμβουλους, λόγω της παρελκυστικής στάσης της πλειοψηφίας που εξακολουθεί να το παρακάμπτει.

Ταυτόχρονα, στο χτεσινό περιφερειακό συμβούλιο η Συριζο – μνημονιακή πλειοψηφία φρόντισε να φέρει ως θέμα για συζήτηση ένα συνοδό έργο που αφορά το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη που χτίζεται στο δημόσιο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Πρόκειται για την έγκριση της ΜΠΕ της υπογειοποίησης τριών δρόμων για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των αναγκών του γηπέδου που σχεδιάστηκε και κόστους πολλών εκατομμύριων για την υλοποίηση του. Η παράταξη της Δούρου, ακολούθησε τη γνωστή πλέον σε όλους τακτική της, να φέρει για συζήτηση το θέμα τσικνοπέμπτη, να το θέσει τελευταίο στην ημερήσια διάταξη με θετική εισήγηση της περιφέρειας, όπως ήταν αναμενόμενο. Εισήγηση, κομμένη και ραμμένη στα σχέδια του Μελισσανίδη, που δεν λάμβανε υπόψη καθόλου (φυσικά) την γμωνοδότηση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι δεσμεύσεις που ανάλαβε η Ρένα Δούρου απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα προωθούνται με κάθε τρόπο, ενώ στα σκουπίδια έχουν πεταχτεί οι προεκλογικές υποσχέσεις τους απέναντι στους κατοίκους της Αττικής.

Το γεγονός της διαμαρτυρίας των κάτοικων του Γραμματικού δημιούργησε καθυστερήσεις πέραν των συνήθων που έτσι κι αλλιώς έχει το περιφερειακό συμβούλιο. Όλα αυτά έκαναν έξαλλους τους παράγοντες και τους «οπαδούς» της ΑΕΚ που παρευρίσκονταν μαζί με τους επίσημους εκπροσώπους της ΠΑΕ και της Δικέφαλος 1924 και ξεκίνησαν τις εντάσεις. Σε αυτό το σημείο ανέλαβαν δράση οι τραμπούκοι φερόμενοι ως οπαδοί της ΑΕΚ που και από νωρίτερα απειλούσαν και εκφόβιζαν όποιον θεωρούσαν πως μπορεί να σταθεί αρνητικά στα σχέδια των αφεντικών τους και επιτέθηκαν με βρισιές, απειλές και ξύλο για να εκδιώξουν τους κατοίκους και αγωνιστές του Γραμματικού αλλά και τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας για να τακτοποιηθεί το θέμα τους.

Αποκαλύφτηκε ξανά στα μάτια όλου του κόσμου τι πολιτικά εκπροσωπούν οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν ακόμη μια φορά σε αγωνιστές του κινήματος και οι μέθοδοι που ακολουθούν για να τις επιβάλουν τη γνώμη τους, αλλά και η ανοχή τους από την κυβέρνηση και της διοίκηση της περιφέρειας. Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να διακοπεί το περιφερειακό συμβούλιο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την κύρια ευθύνη καθώς είναι αυτή που αποφασίζει και υλοποιεί την πολιτική των μνημονίων, είναι αυτή που βάζει το χέρι στην τσέπη των μισθωτών, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, «κλέβοντας» ολόκληρους μισθούς, και την ίδια στιγμή δεν διστάζει να διαθέσει ένα πακτωλό δημόσιου χρήματος για ένα ιδιωτικό έργο. Έχει την κύρια ευθύνη γιατί πρωτοστατεί στην άλωση του δημόσιου χώρου και των δημόσιων κοινωνικών αγαθών από το κεφάλαιο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια της (Α)Ρένας Δούρου σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, έχουν αποφασίσει να παραδώσουν την πόλη, βορά στην επιχειρηματική εκμετάλλευση. Η περιφερειακή αρχή της Ρ. Δούρου είναι για έναν ακόμα λόγο ένοχη. Εντάσσει στον προϋπολογισμό της τα έργα χρηματοδότησης του επιχειρηματικού σχεδίου και σιωπά για ότι γίνεται στη Φιλαδέλφεια όλο το προηγούμενο διάστημα.

Με τη συναίνεση όλων των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή) επιχειρείται η παράδοση ολόκληρων περιοχών ή και πόλεων στο κεφάλαιο.

Σε αυτή τη λογική, οι μάχες για κάθε μικρό ή μεγάλο ελεύθερο χώρο, ενάντια σε «φαραωνικά» έργα που υποβαθμίζουν το τοπικό περιβάλλον, οι κινήσεις ανάκτησης του δημόσιου χώρου προς όφελος των λαϊκών αναγκών και η πάλη για την αποτροπή της παράδοσής τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική στέκεται στο πλευρό των κατοίκων του Γραμματικού και της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και θα στηρίξει την συνέχεια του αγώνα τους με όλες τις δυνάμεις.

πηγή: http://pandiera.gr/

Λίγες μέρες πριν την άφιξη των ναζί από το Κίεβο κι εν μέσω "μακεδονικού" ο ιδιωτικός στρατός του λαθρέμπορα τραμπουκίζει κατοίκους που αγωνίζονται για να μην γινει ο τόπος τους χαβούζα.

αυτό τίποτα άλλο.


Ο δήμαρχος Μαραθώνα αδειάζει τους κατοίκους της πόλης του για τα επεισόδια που έγιναν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Marathonnews ,όπου δεν είναι και τόσο αποκλειστικές αφού οι φωνές του Ηλία Ψινάκη ,ακουγόταν σε ολόκληρο το Δημαρχείο. Έξαλλος ο Ψινάκης ,κατά την σημερινή του συνάντηση με τρεις Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του. «Είναι επικίνδυνοι η ανευθυνότητα , ειδικά των 8 αιρετών (αντιπολίτευσης και ανεξάρτητων) και του πρόεδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα .Δικαιολογημένα είναι τα μπουνίδια που έφαγαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.»
«Έλεος πια ,έχουν σπάσει 4 βλακόμετρα σε ένα απόγευμα…»

«Το πρώτο βλακόμετρο και ποιο επικίνδυνο ,ρίσκαραν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που τα πήγαν εκεί ,με τέτοια ανευθυνότητα ,ειδικά του πρόεδρου των συλλόγων. Δεν είχαν καμία δουλειά να πάνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο αφού η απόφαση λέει επίδοση στην περιφέρεια .Πήγαν τα παιδιά σε λάθος μέρος ρισκάροντας την ακεραιότητα τους. Το δεύτερο βλακόμετρο το έσπασαν κάνοντας κατάληψη και προκαλώντας τους οπαδούς της ΑΕΚ που οι άνθρωποι περίμεναν για να συζητηθεί το θέμα που τους έκαιγε και που μετά από καιρό μπήκε εντός ημερησίας, Πως θα φαίνονταν στους δικούς μας να περίμεναν το δικό μας θέμα ,όπου μετά από καιρό θα έμπαινε εντός ημερησίας και μια ομάδα φιλάθλων από το πουθενά να έκανε κατάληψη και να ανέβαλε την συνεδρίαση για το ΧΥΤΑ. Για αυτό και έφαγαν τις μπούφλες τους και ησύχασαν.

Το 3 βλακόμετρο είναι ότι όλοι αυτοί οι μάγκες που εριστικά προκαλούσαν τους οπαδούς της ΑΕΚ με εξαίρεση έναν δημοτικό σύμβουλο, της αντιπολίτευσης, με το πρώτο μπραφ που έγινε εξαφανίστηκαν σα τα ποντίκια για να μην τις αρπάξουν, εκτός από έναν που έτρεξε στις κάμερες κατηγορώντας με ότι ήμουν απών από αυτό το καραγκιοζλίκι. Το 4 βλακόμετρο που έσπασαν, δεν τρέχω εγώ να κτίσω πέτρα πέτρα την εικόνα του Μαραθώνα και να αξιοποιήσω το brand name, πανελλήνια και διεθνώς, και να έρχονται αναρχοαυτόνομα 15 μπούφοι για μικροπολιτική και ψηφοθηρικούς λόγους και να το γκρεμίζουν. Παίζουν με την δουλειά μου και εγώ θα παίξω με τα κίνητρα τους».

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι είπε χαριτολογώντας σε δυο αντιδημάρχους, όταν επανέκτησε την ηρεμία και το γνωστό του χιούμορ, «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, είναι μια σειρά από μ@@@@ιες που κάνουν τα ίδια άτομα, έτσι και κάνει και στραβώσει κάτι στις Βρυξέλλες από αυτές τις αηδίες που κάνουν, θα βάλω την ΑΕΚ να τους ξαναπλακώσει…».

Δημοσιογραφικά πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι πήγαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. γνώριζαν ότι το θέμα δεν θα συζητηθεί αφού ήταν εκτός ημερησίας ,ενώ είχε υπάρξει και διαφορετική συνεννόηση στην συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τους εκπροσώπους των γονέων και κηδεμόνων .Συγκεκριμένα είχαν αποφασίσει να επιδώσουν στην Περιφέρεια Αττικής την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως αναγράφετε και στην ίδια την απόφαση.

Πηγή: marathonnews.gr

Αυτα για να μαθεις να μοιραζεις FAKE NEWS δεξια και αριστερα "συγγραφεα"

από ο Ηλίας; 15/02/2018 12:54 μμ.


Οι αριστεροί έσκασαν οργανωμένα και με ιεραρχία και με δημοτικούς συμβούλους κι εκπροσώπηση όπως ακριβώς σκάνε οι αριστεροί κι ο μαλάκας ο ψινάκης λέει ότι έσκασαν «αναρχοαυτόνομα». Μάθε πρώτα αγόρι μου τι σημαίνει το brand name "αναρχοαυτόνομος" γιατί όχι δε θα κτίσεις πέτρα πέτρα την εικόνα του μαραθώνα με τις βλακείες που λες, αλλά θα σε πάρουν στο κυνήγι πέτρα πέτρα...

από Ρ 15/02/2018 6:01 μμ.


βαζεις για πηγή τα λεγόμενα του Ψινάκη!!!!!
ο οποίος εκτός του ότι είναι ένα σούργελο,είναι και υπέρ του ΧΥΤΑ στο γραμματικό.
ποσο πιο κάτω θα μας πάνε οι ΠΑΕ και οι εμπροσθοφυλακες των εταιριών αυτών ;;;

Κ

από Λ 19/02/2018 12:59 πμ.


Η ανακοίνωση είναι τόσο αξιόπιστη όσο αξιόπιστο ήταν οι τρεις συντρόφισσες που ήταν όμηροι στην στρουγγα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License