Εφετείο για μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα (εμπρηστικές επιθέσεις, απαλλοτριώσεις, έμπρακτη αλληλεγγύη)


Εφετείο για μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα

(εμπρηστικές επιθέσεις, απαλλοτριώσεις, έμπρακτη αλληλεγγύη)

Την Δευτέρα 12 Φλεβάρη στις 9 π.μ., στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, έχει οριστεί η επόμενη συνεδρία του εφετείου των συντρόφων Μιχαηλίδη Γιάννη, Ντάλιου Αργύρη, Πολίτη Δημήτρη, Ρωμανού Νίκου και του μέλους της ΣΠΦ Γεράσιμου Τσάκαλου. Το συγκεκριμένο εφετείο αφορά μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα, όπως οι απαλλοτριώσεις, οι εμπρηστικές επιθέσεις, η φυγοδικία καθώς και η αλληλεγγύη σε καταζητούμενους συντρόφους.

 

Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που είναι κρατούμενοι αιχμάλωτοι του κράτους είναι μέρος του δικού μας αγώνα και είναι κομμάτι από εμάς.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

 

ΕΝΤΟΣ – ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης

 για τους πολιτικούς κρατούμενους

 

 

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License