[Αθήνα] Δεκέμβριος 2017 - Video από εκδίωξη ναρκεμπόρων από τα Εξάρχεια

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

VIDEO:
https://youtu.be/ZbJ1MVMIPjE

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μέσα στο Δεκέμβρη πάνω από 50 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν εκδίωξη ναρκεμπόρων από τα Εξάρχεια.

Εκδίωξη πλατεία Εξαρχείων: Οι ναρκέμποροι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο όπου επιχειρούν να στήσουν τη νέα τους πιάτσα, στην παιδική χαρά.

Εκδίωξη Μεσολογγίου και Μάνης, όπου η συμμορία των ναρκομαφιόζων κάνει τα νταραβέρια της στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο Κορκονέα.

Εκεί δηλώθηκε σε όλους τους τόνους σε μέλος της συμμορίας που εγκλωβίστηκε, πως δεν θα επιτραπεί από κανέναν η μετατροπή δημόσιων χώρων που αποτελούν ορόσημα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, σε ναρκοπιάτσες.

Κατά την επιστροφή μας στην πλατεία ανακαλύφθηκε μέλος της συμμορίας που είχε τρυπώσει σε μαγαζί. Πήρε τις αντίστοιχες απαντήσεις του για τις συνθήκες παρακμιακού γκέτο που επιχειρούν να επιβάλλουν στη γειτονιά. Πήρε και τα μηνύματα του ώστε να τα μεταφέρει.

Οι δυνάμεις του κινήματος είναι εδώ να αγωνιστούν ενάντια σε όσους λυμαίνονται τα Εξάρχεια.

Ενάντια στις συμμορίες που το τελευταίο καιρό προσπαθούν, στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τις πιάτσες τους, να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου πραγματοποιώντας επιθέσεις, ένοπλες απειλές και ξυλοδαρμούς σε κατοίκους, περαστικούς και ανθρώπους του αγώνα.

Απέναντι στις ναρκομαφίες που ελέγχονται από την αστυνομία και στις χουλιγκανίστικες και αντικοινωνικές πρακτικές δηλώνουμε πως τα κενά της εξουσίας που κερδήθηκαν με αγώνες δεν θα τα αφήσουμε βορά στις συνθήκες σήψης που προσπαθούν να επιβάλουν κράτος και κεφάλαιο. Θα τα υπερασπιστούμε ώς πεδία μέσα στα οποία έχουν γεννηθεί και αναπτύσσονται οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες.
Ως πεδία στα οποία βάσει των αρχών της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, θα καλλιεργούνται οι συλλογικές επαναστατικές προοπτικές και διέξοδοι των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων.

σύντροφοι-συντρόφισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License