Κυριακή 21/1/2018 μετά την επίθεση φασιστών στις καταλήψεις της θεσσαλονλικης, ομάδα συντρόφων επιτέθηκε στο διαμέρισμα της πρώην βουλευτή της Χ.Α  Δ.Σβερώνη με βαριοπούλες και σπρέι.  

Τετάρτη 17/1/2018 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση 35-40 συντρόφων/συντροφισσών με συνθήματα και σπρέι σε γειτονιά της Λάρισας μετά απο πρωτοβουλία της Συνέλευσης Ανρχικών Λάρισας.Ο λόγος της παρέμβασης αυτής ήταν η παρουσία φασιστικών συνθημάτων στη γειτονιά απο μια υποτιθέμεμνη ομάδα ατόμων η οποία αγνοείτε ακόμα.Μετά απο την παρέμβαση μεγάλη αστυνομική δύναμη σταμάτησε 17 συντρόφους και συντρόφισσες ελένχοντας τους για παράνομα αντικείμενα και σπρέι όπως ειπώθηκε απο τους ίδιους.

Παρασκευή 2/2/2018 ομάδα συντρόφων πραγματοποίησε βαψιματική στην ίδια γειτονιά καθώς τα φασιστικά συνθήματα είχαν επανέλθει.Παράλληλα αναζητήθηκαν έντονα οι υπαίτιοι,κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους όσους σύχναζαν στην περιοχή πως δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή....

Σάββατο 3/2/2018 20 σύντροφοι/ισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση με κείμενα,εφημερίδες Άπατρις,τρικάκια και αφίσες στην ίδια πάλι γειτονιά απο πρωτοβουλία της συνέλευσης Αναρχικών.

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε τις γειτονιές μας καθαρές απο φασιστοειδή κάθε τύπου.
Αλληλεγγύη στους 5 συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας στην Θεσ/νίκη.
Δύναμη στους συντρόφους/ισσες στην Αθήνα.

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

Αναρχικοί/Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License