Ανακοίνωση για τη διακοπή λειτουργίας της ΕΛ.ΠΑ.Π


Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο Πάντειο, αποφασίσαμε τη διακοπή της λειτουργίας της Ελευθεριακής Παρέμβασης Παντείου. Όλα αυτά τα χρόνια, η ΕΛ.ΠΑ.Π ήταν μια δομή που μας έδωσε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και να αναλάβουμε δράση συλλογικά, βλέποντας το πανεπιστήμιο σαν άλλο ένα πεδίο κοινωνικού ανταγωνισμού και προσπαθώντας παράλληλα να συνδέσουμε την καθημερινότητα μέσα σε αυτό, με όσα συμβαίνουν έξω από αυτό. Μία, έστω μερική, απόπειρα να αυτοοργανώσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. Ελπίζουμε ανάλογες απόπειρες να συνεχιστούν και να πληθύνουν μέσα και έξω απ’τις σχολές και πιστεύουμε ότι για πολλές και πολλούς από μας η εμπειρία της ΕΛ.ΠΑ.Π ήταν πολύτιμη για να συμβάλουμε, με διαφορετικούς πλέον τρόπους, σε αυτό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License