(ΜΥΤΙΛΗΝΗ) Αντισεξιστική- Αντιφασιστική Δράση


post image

Το βράδυ της Τρίτης 23/1 πετάχτηκαν τρικάκια σε διάφορα σχολεία και γράφτηκαν συνθήματα
αντισεξιστικού-αντιφασιστικού περιεχομένου στη πόλη της Μυτιλήνης. Οι ενέργειες αυτές είναι μια πρώτη υπενθύμιση πως παρά τη δικαστική αθώωση του πρώην φασίστα-γυμνασιάρχη του 6ου γυμνασίου Μυτιλήνης, Β. Μακρυπούλια, ο οποίος συγκάλυπτε την σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών από τον τότε ιδιοκτήτη κυλικείου, Β. Κεχαγιά, για εμάς είναι πάντα ένοχος και ανεπιθύμητος στη πόλη και στα σχολεία της.
Παράλληλα, σβήστηκαν φασιστικά, ρατσιστικά και σεξιστικά συνθήματα δηλώνοντας ότι οι δρόμοι μας ανήκουν σε μία ακόμη πόλη όπου ο ρατσισμός και η σεξιστική κουλτούρα ζουν και βασιλεύουν.

Ο ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΙΑΣΤΕΣ
                        
                       ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΜΑΤΣΙΛΑ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ
                         
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΙΑΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Anormina

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License