Προσαγωγή συντρόφισας απο την Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολίτικους Κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

Προσαγωγή συντρόφισας :

Προσαγωγή συντρόφισας :Έχουμε την πληροφορία πως η HARİKA KIZILKAYA μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολίτικους Κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν σήμερα το μεσημέρι έχει προσαχθεί στην Πλατεία Ομονοίας. Την είδηση της προσαγωγής την μάθαμε τυχαία από έναν μαρτυρά που είδε την HARİKA με χειροπέδες βγαίνοντας από το Α.Τ Ομονοίας φωνάζοντας πως είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης. Το Α.Τ Ομονοίας και το Τμήμα Αλλοδαπών αρνούνται την προσαγωγή.

από ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ 29/01/2018 10:26 μμ.


Η συντρόφισσα από την Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν που έγινε η προσαγωγή της σήμερα και με την οποία δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε για 4 ώρες, αφέθηκε ελεύθερη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License