Αντιμοιρολόι για τον Βαρδή Τσουρή

Ένα μανιάτικο αντιμοιρολόι για τον σύντροφο Βαρδή Τσουρή. Πρόκειται για μέρος του project "Δοκίμιo Ι" που συνοδεύει τη συλλογή κειμένων του Θαλερού με τίτλο "Περήφανα Ελατήρια" στο πλαίσιο περιεχομένων του εγχειρήματος της "+τεχνίας-". Το "Δοκίμιο Ι" με τη μορφή cd τυπώθηκε σε 500 αντίτυπα στην αυτοδιαχειριζόμενη υποδομή της "Diskollektiv", κολλήθηκε στο οπισθόφυλλο των "Περήφανων Ελατηρίων" και κυκλοφορεί από τον Γενάρη 2018 χωρίς αντίτιμο -με ελεύθερη συνεισφορά- σε χώρους που εχθρεύονται τις εμπορευματικές σχέσεις και κάθε είδους πολιτικές και κοινωνικές διαμεσολαβήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=nLsvoHzmTdA

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License