Ανάληψη ευθύνης για την καταστροφη εκδοτηρίων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου [Νέα Σμύρνη]


 

Την ώρα που οι αποκλεισμοί της εργατικής τάξης από βασικά αγαθά, όπως η στέγαση (πλειστηριασμοί) και οι μετακινήσεις εντείνονται, βλέπουμε μια συντονισμένη κρατική προσπάθεια για συσπείρωση στο όνομα του έθνους και του ‘’εξωτερικού εχθρού’’. Απέναντι στο εθνικιστικό δηλητήριο που σπέρνει ο αστικός πολιτικός κόσμος, ως αποτέλεσμα των  γεωπολιτικών διακρατικών ανταγωνισμών, επιμένουμε να προτάσσουμε τα προλεταριακά μας συμφέροντα. Δεν έχουμε κανένα κοινό συμφέρον με αφεντικά, παπάδες, καραβανάδες και λοιπά εθνικοφασιστικά στοιχεία, αντιθέτως μας χωρίζει αγεφύρωτο μίσος. Να εντείνουμε τους αγώνες μας με όλα τα μέσα για την ικανοποίηση βασικών μας αναγκών. Την Κυριακή 21/1 καταστρέψαμε τις οθόνες των εκδοτικών μηχανημάτων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις στάσεις τραμ ‘’Μηδείας Μυκάλης’’ και ‘’Αμφιθέας’’, ως ένα μικρό δείγμα της θερμής υποδοχής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το επιβατικό κοινό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTARIA ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σλαβομακεδόνες τζαμπατζήδες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License