Αλληλεγγύη στη Libertatia και τους 5 συλληφθέντες

Αλληλεγγύη σε όλους τους αγωνιζόμενους ενάντια στο φασισμό. Όλοι στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 26/1 - 10:00πμ

post image

Με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο πλαίσιο των- εν εξελίξει- "εθνικών ζητημάτων", έρχονται στο προσκήνιο φασιστικές τακτικές, όπως εμφάνιση ταγμάτων εφόδου, εμπρησμοί κτηρίων και απειλές κατά ατόμων.

Αρχικά, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Στέλιο Νικητόπουλο, ο οποίος στοχοποιήθηκε τόσο από ακροδεξιά μέσα ενημέρωσης, όσο και από ατομικότητες που απειλούν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή επιτελεί το έργο του ως δημοσιογράφος.

Εκφράζουμε επίσης την αλληλεγγύη μας σε libertatia και ΕΚΧ Σχολείο και δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό όλων των καταλήψεων/συλλογικοτήτων σε κάθε μάχη με φασίστες.

Συντασσόμαστε δίπλα σε κάθε αγωνιζόμενο που εναντιώνεται στο φασισμό και δε σταματάμε να παλεύουμε να τον στείλουμε εκεί που ανήκει, στο παρελθόν.


Οι 5 συλληφθέντες ξεκίνησαν να δίνουν το δικό τους αγώνα από τη Δευτέρα και θέλουμε να ξέρουν ότι θα μας έχουν όλους δίπλα τους, έτσι το πρωί της Παρασκευής θα είμαστε όλοι στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ούτε Θεσσαλονίκη, ούτε πουθενά - Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά. 

Τίποτα δε μένει αναπάντητο.

Α.ΝΕ.Θ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License