ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA - ανάληψη ευθύνης ΚΑΒΑΛΑ

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στα γραφεία,  προξένησε φθορές σε δύο όχηματα της Ασφάλειας και σε ένα ATM στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ

post image

Την Κυριακή 21/01/2018 στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου συγκεντρώθηκε ένα σώμα, το οποίο αποτελούνταν από μικροαστούς, απόστρατους,χρυσαυγήτες, φασιστο χούλιγκανς, πατριώτες, νοσταλγούς της χούντας και άλλα ασπόνδηλα. Ένα κομμάτι αυτού το σώματος με τις πολιτικές πλάτες του συλλαλητηρίου και σε άγαστη συνεργασία με τους μπάτσους επιτέθηκαν σε αυτοοργανωμένους χώρους, με αποκορύφωμα τον εμπρησμό της κατάληψης Λιμπερτάτια.
Την επόμενη μέρα σε πορεία αλληλεγγύης για την LIBERTATIA, μπάτσοι επιτέθηκαν στο σώμα της πορείας με αποτέλεσμα την σύλληψη πέντε συντρόφων.
Η συνεργασία μπάτσων με νεοναζί είναι κάτι που συνηθίζεται και στην πόλη της Καβάλας.
Για αυτό σήμερα .Τετάρτη 24/01/2018, ημέρα που οι Χρυσαυγήτες ανοίγουν τα γραφεία τους, αποφασίσαμε να επιτεθούμε στους συνεργάτες τους με αποτέλεσμα το σπάσιμο δύο (2) αφαλίτικων, την πρόσοψη της τράπεζας πειραιως και την είσοδο που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Αλληλεγγύη στη LIBERTATIA  και στους πέντε (5) συλληφθέντες συντρόφους.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License