"Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες... Αυτοι που θα προσπαθησουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους"

Ανακοίνωση Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=52340&newsid=1

Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλακυνση. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε. Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ).

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοι που θα προσπαθησουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.
ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς

από Α 24/01/2018 12:18 μμ.


Ειναι δυνατον;;


*Δεν συνυπογράφουν οι ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4, 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=52340&newsid=1

από εγω 24/01/2018 2:23 μμ.


Για να ειμαστε ακριβει δεν συνυπογραφουν ο σ.φ.παοκ 1924 και ο συνδεσμος Αθηνών.

από @ 24/01/2018 2:24 μμ.


Ωραίο κείμενο, έχω μείνει άφωνος, κυρίως με το ότι το διαβάζω σε αυτό το μεσο. Κάτι τέτοια υποκείμενα που επιθυμούν να τοποθετούνται και σε πολιτικά κινήματα είναι ο πιο αποτελεσματικός δούρειος ίππος κατά των αναρχικών ιδεών. Εισάγουν και δικαιολογούν όλον τον φανατισμό, την μισανθρωπία και το πνεύμα του (επιθετικού) κοπαδιού που τον τελευταίο καιρό έχουν αποξενώσει τα καλύτερα και ποιο ενεργά στοιχεία του κινήματος.

Η πρώτη παράγραφος ξεκινά με μια ωραία αναφορά, μάλλον αυτοαναφορά, στην κατάχρηση ουσιών και στις ζημειές που αυτή προκαλεί στον εγκέφαλο. Όπως γνωρίζουμε, οι τάξεις των χουλιγκάνων δεν στερούνται από καμμένους και ουσίες όλων των ειδών και οι ίδιοι είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη αυτού του επιχειρήματος.
Ο Σαΐνης οπαδός λέει ότι πλέον τους έχει καταλάβει όλους, από την άκρα δεξιά έως την άκρη αριστερά. Μπράβο οπαδέ, μετά από χρόνια (αιώνες)  διαφθοράς, ανισοτήτων και καταχρήσεων (εξουσίας) τα κατάφερες και εσύ. Μάλλον εάν ασχολιόσουν λίγο περισσότερο με την κοινωνία γύρο σου αντί να περιμένεις το νταμπλ θα το είχες καταλάβει και πιο πριν.
Αλλά είπες να ασχοληθείς με τον ΠΑΟΚ, να φωνάζεις κάθε Κυριακή για μια φανέλα και για τα μπόνους των επαγγελματιών που σε διασκεδάζουν στις αρένες. Ο ΠΑΟΚ που είναι πάνω απο ιδεολογίες, ο ΠΑΟΚ που έχει την δύναμη να ενώσει για 90 λεπτά φτωχούς και πλούσιους, κουτσούς και στραβούς, αφεντικά και δούλους, φασίστες και "αναρχικούς" (και καλά), όλους σε μια παπάρα. Τι γινεται μετά από το σφύριγμα της λήξης; Μετά την κατάκτηση του νταμπλ;
Γυρνάς στη δουλειά σαν αφεντικό; Νιώθεις ότι πλέον έχεις προβάδισμα πάνω στον αρειανό ή γαύρο προϊστάμενο σου;
Θα ταΐσεις τα παιδιά σου με κούπες; Θα τους διδάξεις την ηθική του γηπέδου; Θα τους μάθεις να αφιερώσουν τη ζωή τους στο κυνήγι ενός συμβόλου, μιας μπλούζας, ενός κενού συνθήματος;
Θα τους μάθεις να καυλώνουν με ένα γκολ ή με το συναίσθημα του κοπαδιού, χωρίς να καταλαβαίνουν καν πραγματικά γιατί και για ποιον γκαρίζουν.
Δεν νομίζω φίλε μου. Το αφεντικό σου θα παραμένει αφεντικό και θα συνεχίζει μα σε στέλνει με ένα δίκυκλο να ρισκάρεις τη ζωή σου για ενα σουβλάκι. Στη κηδεία σου μπορεί να σου στείλει κανένα ασπρόμαυρο στεφάνι.
Τα παιδιά σου θα έχουν μάθει να κυριαρχούνται απο πρωτόγονα συναισθήματα και, οπως εσένα, θα μάθουν να καλύψουν αυτό το κενό με ουσίες.
Πραγματικά, η μεγαλύτερη φιλοδοξία που μπορείς να έχεις είναι ο αφέντης σου ο Σαββίδης να μπει ενεργά στην πολιτική, ώστε εσείς προβατα να γίνετε ο προσωπικός του στρατός, μπας και πάρετε κανένα αξίωμα.

ΥΓ1: δεν αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ επειδή έχω κάτι προσωπικό. Γαυροι, βάζελοι, χανούμια, αρειανοί ειστε τα ίδια σκατά.
ΥΓ2: αφού σας αρέσουν οι λατινικές εκφράσεις, υπάρχει μια που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωση σας, το "άρτον και θεάματα". Φάτε λοιπόν ψωμί και  ΠΑΟΚ για να μην έχετε να ασχολείστε με τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

από Α/Α 24/01/2018 3:06 μμ.


τα λόγια είναι περιττά!....
φασιστοειδή την ώρα που αποχωρούν απο το Ναυαρίνο,όπου προσπάθησαν με την κάλυψη των μπάτσων να επιτεθούν στην συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Καμάρα,φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Παοκ
Καμαρώστε τους οπαδούς σας και συνεχίστε να λέτε οτι κάνετε κουμάντο......
Το μόνο που κάνετε είναι να τους καλύπτετε και να εκτίθεστε 

https://www.youtube.com/watch?v=a9kFqL9eZ_I

από @@ 24/01/2018 3:08 μμ.


*Δεν συνυπογράφει ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΦ ΠAOK AΘHNΩN

http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=52340&newsid=1

από Α/Α 24/01/2018 4 μμ.


στην επιγραφή του κειμένου δεν γίνεται διαχωρισμός,λέει οτι όποιος στοχοποιήσει έστω κι έναν παοκτσή θα είναι απέναντι του
Το οτι δεν συνυπογράφουν δεν λέει και πολλά.ούτε όλοι οι δεξιοί/ακροδεξιοί καλέσανε στην εθνικιστική/φασιστική φιέστα αλλά στηρίξανε σιωπηλά και τα όσα έγιναν μετά.Αυτοί οι ίδιοι οπαδοί του παοκ,μαζί με φασιστικά κατακάθια,εθνικιστικά παρακρατικά αποβράσματα κάψανε την κατάληψη Libertatia,επιτεθήκανε στην κατάληψη ΕΚΧ Σχολείο και μετά στην συγκέντρωση της Καμάρας φωνάζοντας -παοκ ολε -Μαζί με τους μπάτσους.
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλειο του Μανιφέστο δουλοπρέπειας
Η αντίθεση σε τέτοιου είδους εκφράσεις και πρακτικές υπέρ του φασισμού μόνο με την έμπρακτη αντιπαράθεση σ'αυτές μπορεί να θεωρηθεί "μη συμφωνία".Οταν δεν συμφωνείς με κάτι το αντιμάχεσαι κι αυτό εκφράζεται με την συμμετοχή σου σε αντιφασιστικά σχήματα,αγώνες ενάντια στην λεηλασία και την υποδούλωση των ζωών και του περιβάλλοντος ,την μισθωτή σκλαβιά σου που είναι απαραίτητη για να κερδοφορούν τ'αφεντικά,αγωνίζεσαι ενάντια σε οτι σου στερεί την ελευθερία σου και ενάντια σε όποιους την καταστέλουν.
Δεν περιμένεις εθνικιστικές φιέστες για να επιτεθείς σε δομές που είναι κέντρα αγώνα,ελευθερίας και αξιοπρέπειας!
Απο την στιγμή που το κάνουν ομως κάποιοι οπαδοί σας κι εσείς δεν συμφωνείται μ'αυτό να το δηλώσετε και να το δίξετε με πράξεις,αλλιώς η σιωπή σας είναι συνενοχή.

από αντιοπαδός 24/01/2018 4:18 μμ.


Τι μας νοιάζει ποιος υπογράφει και ποιός όχι; Από όλους τους συνδέσμους δεν υπογράφουν 2 και κάτι έγινε δηλαδή; Τι νομίζετε ότι είναι εδώ οπαδικό φόρουμ; Για αρχή βγάλτε μια άλλη ανακοίνωση κατδίκης και μετά το συζητάμε. Δεν θα κατσουμε να σαχοληθούμε με τα εσωτερικά των οπαδων και καταλάβετέ το. Είστε οι ίδιοι που την ημέρα που έγιναν οι καφρίλες λέγατε ότι δεν είναι παοκτσήδες και προσπαθούσατε να τα μαζέψετε. 

από .- 24/01/2018 5:15 μμ.


Τι δουλειά έχει ένα κείμενο οπαδών μιας ΠΑΕ, στο οποίο μάλιστα δηλώνουν πως η συγκεκριμένη ΠΑΕ είναι για αυτούς "uber alles", εδώ μέσα. 

Η ερώτηση έχει διπλή κατεύθυνση, απευθύνεται και στους συντάκτες. Για ποιο λόγο θέλουν να το δημοσιευσουν εδώ;

από @ 24/01/2018 6:22 μμ.


μπράβο παιδιά, σε λίγο ανεβάστε και καμία ανακοίνωση της 7 ή της 13... είναι κρίμα και άδικο οπαδοί-ιδιωτικοί στρατοί να μην έχουν βήμα εδώ μέσα...

'ωραία' η ανακοίνωση αλλά λέξη δεν γράφουν για τα βίντεο στα οποία ακούγονται κανονικότατα συνθήματα του ΠΑΟΚ. Και αυτά προβοκάτσια του δημάρχου; Ή ήταν πράκτορες του Άρη; 

;

από ε 24/01/2018 6:48 μμ.


ο ορισμος του νο πολιτικα
γειας σας καρντασια αντιγραφεις της θ7

από χαμουτζής μη ποδοσφαιρόφιλος 24/01/2018 8:32 μμ.


μπορεί κάποιος να εξηγήσει το βάρος των απουσιών των δύο υπογραφών, όπως επίσης και πόσοι σύνδεσμοι εκφράζονται απ' την παραπάνω ανακοίνωση;

από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 25/01/2018 1:36 πμ.


ΤΟ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ   ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ   ΕΙΝΑΙ   ΕΝΑ  ΑΠΟ ΤΑ  ΒΑΣΙΚΑ  ΕΡΓΑΛΕΙΑ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΕΛΕΝΧΟΥ.   ΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ  ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ    ΜΕ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ   ΚΑΙ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΗΛΙΘΙΟΙ. 
  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ    ΟΙ   ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ   ΣΤΗΝ   ΑΓΓΛΙΑ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ   ΤΗΝ  ΤΑΞΙΚΗ  ΣΥΝΗΔΗΣΗ    ΤΟΥ  ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ  ΚΙ.ΝΗΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΕΤΥΧΑΝ .   ΠΡΕΠΕΙ   Η ΝΕΟΛΑΙΑ  ΝΑ  ΒΡΕΙ   ΕΝΑΛΑΧΤΙΚΕΣ  ΛΥΣΕΙΣ   ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΝΑ   ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ   ΟΜΑΔΕΣ.      ΕΙΝΑΙ   ΑΡΩΣΤΙΑ.
ΕΔΩ  ΚΑΙ ΔΕΚΑΑΙΤΙΕΣ   ΟΙ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ   ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ   ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ   ΠΟΛΛΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥΣ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ    ΤΩΝ  ΓΥΠΑΙΔΩΝ.  ΣΤΗΝ  ΠΑΛΙΑ  ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ   ΟΙ  ΧΟΥΛΙΓΓΑΝΟΙ   ΤΩΝ  ΓΥΠΕΔΩΝ  ΕΙΤΑΝ   ΣΤΗΝ  ΠΡΩΤΗ  ΓΡΑΜΗ  ΤΩΝ  ΕΘΝΙΚΩΝ  ΕΚΑΘΑΡΗΣΕΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ  ΟΙ  ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ    ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΚΑΝΕΙ  ΠΟΛΛΑ  ΒΗΜΑΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΔΟ  ΤΗΣ  ΡΩΜΑΙΚΗΣ   ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,  ΜΕ ΤΟΝ  ΑΡΤΟ  ΚΑΙ  ΘΕΑΜΑΤΑ,
ΑΡΚΕΤΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΒΑΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ   ΑΠΟ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ   ΨΑΧΝΟΥΝ    ΝΑ  ΒΡΟΥΝ  ΜΙΑ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. 
 ΜΗΠΩΣ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΔΕΝ    ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΑ  ΚΟΜΑΤΑ ,   ΣΤΙΣ   ΣΕΧΤΕΣ   ΣΤΙΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ    ΣΤΟΥΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ

ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΜΕΘΟΔΟ ΚΟΙΝΩΙΝΙΚΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥ   ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ  ΟΙ  ΡΩΜΕΟΙ  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ    ΣΗΜΕΡΑ  ΟΙ  ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ  ΜΕ   ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΟΛΕΣ  ΜΟΡΦΕΣ  ΦΑΣΙΣΜΟΥ.      ΜΙΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΑΥΤΗ  Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

από Παοκτσης 25/01/2018 7:33 πμ.


Στοχοποιουν φασιστες. Κι αυτοι θα τσακιστουν, ειτε κρυβονται μεσα σε συνδεσμους ειτε αλλου. Οποιος δε θελει να εμπλεκεται στην πολιτικη σαπιλα, να μην προσφερει πολιτικη καλυψη.


Ουτε ο ΣΦ Βεροιας υπογραφει αυτο το εμετικο κειμενο. Θα ακολουθησουν κι αλλοι, εξαλλου κανεις απο τους συνδεσμους, εκτος απ αυτους που συνεννοθηκαν, δεν ρωτηθηκε γι αυτο το κειμενο και μαλιστα το προωθησαν ως κειμενο που υπογραφουν ολοι οι συνδεσμοι.
Θα βγει σχετικο κειμενο απο οσους δεν συνυπογραφουν

από Μανταλάκι σπασμενο 25/01/2018 2:29 μμ.


Καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί το αν όντως έγινε η επίθεση από παοκια των μεκεδονες η υπάρχουν φασίστες και σε άλλους συνδέσμους του ΠΑΟΚ και σε ποιους

από Αναρχικός 25/01/2018 2:49 μμ.


Και μεγάλη μάλιστα να μην συμμετέχουν σύνδεσμοι στην κάλυψη των φασιστοειδών  που συμμετείχαν στις επιθέσεις. Κατ' αντιστοιχία στην περίπτωση της ΑΕΚ ούτε ένας σύνδεσμος δεν διαχώρισε τη θέση του από τις καφρίλες σε χώρο κατάληψης (ούτε αυτός των Εξαρχείων).
 Γιατί έχει σημασία;Γιατί προφανώς εχθρός δεν είναι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είναι πολλές χιλιάδες, αλλά συγκεκριμένα φασιστοειδή -καθώς και όσοι τα καλύπτουν- που χρησιμοποίησαν την ομάδα τους σε μια επίθεση. Απέναντί τους πρέπει να βρεθούν όσοι γίνεται περισσότεροι.

από ολικος Α 25/01/2018 5:09 μμ.


δε θα τα μαθουμε τωρα για τους οπαδους του παοκ. ουκ ολιγες εχουν συνεργαστει με φασιστες απο σερβια στο παρελθον πριν ακομα κανουν μοδα την χρυση αυγη στις ταξεις τους.  εχει γινει αλλη μια  εταιρια με μισθοφορους εντολοδοχους. ο προεδρας ιβανισκα σαβιδι  κατι μεγαλο ετοιμαζει κατι που εχει σχεση με την πολιτικη ζωη του τοπου αυτου .. εξου και οι χορηγιες σε συλλαλητηρια κτλ.  συλλαλητηρια μακεδονιες παοκ και φραπε. ζωαρα ε?

από ενας 25/01/2018 7:36 μμ.


Το κίνημα ΔΕΝ στοχοποιει παοκτζήδες. Στοχοποιεί φασίστες. Αν αυτοί ειναι παοκ ή αλλη ομάδα μικρή σημασία έχει. Οταν τσακιστούν θα τσακιστουν επειδή ειναι φασίστες. Και όχι επειδή ειναι πάοκ. Το ζήτημα όμως εντος του παοκ είναι αν οι υπόλοιποι θα τους καλύψουν ως παοκτζήδες,ενω το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ (όπως προσπαθούν να περάσουν σε διαφορα σχολια κάτω απο την ανακοίνωση κάποιοι,ότι και καλά την πέσαν στην κατάληψη γιατι είχε ηρακλειδεις και αεκτζήδες μεσα,ενω η κατάληψη ηταν άδεια αφενος και αφετέρου στις καταλήψεις ο κοσμος σκάει όχι ως οπαδός αλλά ως κινηματίας ή συμπαθουντας).Και γιαυτο εχει τεράστια σημασία το ποιος υπογράφει και ποιος οχι. (σημέιωση ότι οσο περνάνε οι μέρες εμφανίζονται και άλλοι σύνδεσμοι που δεν υπογράφουν. Χθες ήταν δυο,πριν δυο ώρες ήταν 4 και τώρα ειναι 5).

ΥΓ Μια ανακοίνωση που βρωμάει νο πολίτικα γαυροειδεστατη (δηλαδη νο πολιτικα αλλά φασίστες κομπλε) δεν κρατάει καν τα προσχήματα να κράξει αυτούς που καναν κατι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και μπλέξαν το όνομα του παοκ.Περιμένω τουλάχιστον οι υπόλοιποι σύνδεσμοι να κρατήσουν αυτό το στάνταρ μινιμουμ. Οτι δεν καλύπτουμε. Τώρα αν θα το πάνε ένα βήμα παραπέρα και εναντιωθούν και ανοικτά ή με άλλους τρόπους θα ειναι ευχης έργο και το ιδανικότερο σενάριο...Αλλά άμα δεν θελουν να μπλέκουν τον παοκ με πολιτικά το λιγοτερο που μπορούν να κάνουν είναι να κράξουν αυτούς που το έκαναν.

ΥΓ 2 Περίμενα και περιμένω από τους ίδιους τους παοκτζήδες συνδεσμίτες και μη να είναι οι πρώτοι που θα εξαγριωνόντουσαν με το σκηνικό που κάναν ''συνοπαδοί'' τους. Χρησιμοποίησαν το ονομα της ομάδας τους και τις νοητές τους πλάτες για κάτι δικό τους. Και το συνέχισαν βγάζωντας μια ανακοίνωση πάλι χωρίς να τους ρωτήσουν και χρησιμοποιώντας τους. Και αυτή η ύπουλη κινηση δείχνει φόβο. Γιαυτό αναζητάνε πονηρά την στήριξη των άλλων.
 
ΥΓ 3 Δεν είμαι παοκτζής αλλά έχει σημασία σε τέτοια λεπτά θέματα να ειμαστε προσεκτικοί. Τσακίζουμε φασίστες ,όχι παοκτζήδες εν γένει. Αν κάποιος είναι και τα δυο είναι άσχετο. Η πρώτη του ιδιότητα ειναι αυτή για την οποία θα στοχοποιηθεί.

ΥΓ 4 Αν μας διαβάζει κάποιος πιτσιρικάς ή άσχετος που του πουλάνε παπά ότι ήταν ''γριες και χανουμια'' να είναι σίγουρος οτι του λένε ψέμματα για να τον μπλέξουν ως πλάτη. Η κατάληψη ηταν ΑΔΕΙΑ. Στο κίνημα δεν υπάρχουν οπαδικές ταυτότητες οτι ομάδα και αν ειναι ο καθένας.

από κοπροσκυλα των αφεντικων! 25/01/2018 11:14 μμ.


Η άποψη του Ιβάν Σαββίδη γύρω από την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και των οπαδών της ομάδας, σε πολιτικές εξελίξεις ή δράσεις, με αφορμή γεγονότα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, για αρκετή ώρα συζήτησε με τους στενούς συνεργάτες του το συγκεκριμένο ζήτημα, που φαίνεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ψηλά στην ατζέντα και απασχολεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

«Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, που όμως δεν αφορά και δεν διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ’ όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη «όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί η οικογένειά μας από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί», ενώ όπως εξήγησε, «Είμαστε σε μια στιγμή που τα αποδυτήριά μας είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος είναι ενωμένος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές».

Αυτό που δεν επιθυμεί με τίποτα να συμβεί ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» είναι να διαταραχθεί η ενότητα της ομάδας εξαιτίας των διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων. «Αυτό θα το διαφυλάξουμε ενισχύοντας την ενότητα και όχι θέτοντάς την σε κίνδυνο, αφήνοντας ανθρώπους έξω από την οικογένειά μας να προσπαθούν να μας διαχωρίσουν πολιτικά», σχολίασε.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1189782/savvidis-komma-mas-einai-o-paok

=========================

Τα ταγμα εφοδου που εκαψε την Libertatia εχει και ονοματεπωνυμο οπως φαινεται... κοπροσκυλα των αφεντικων πλησιαζει η ωρα σας!

από @νάρχας 26/01/2018 6:06 πμ.


της αεκ που λες και clubs διαχώρισαν τη θέση τους (δε χρειάζεται να τα αναφέρω - ξέρουν αυτοί) και πολυμελής ομάδα ατόμων παρευρέθηκε στο δωματιάκι (κεντρικό της original 21) μετά τα γεγονότα να ζητήσει το λόγο..

Επίσης οι αεκτζήδες δε θεωρούσαν κατάληψη τη στρούγκα και στην ανακοίνωση τους είπαν ότι..σέβονται τους αυτοοργανωμένους χώρους (δε θα σχολιάσω)

Αντιθέτως οι παοκτζήδες πρόσφατα, σύσσωμοι (όλη τους η πορεία) επετέθησαν σε μετανάστες απ'το πακισταν και τώρα κάψαν και την κατάληψη

Τέλος πάντων για τους οπαδούς λίγο πολύ τα έχουμε πει, απο μακρυά κι ούτε αγαπημένοι κάποιες-οι όταν ήρθε η ώρα επιλέξαμε την αναρχία απ'την αθλητική ομάδα, ας το κάνουν κι αυτές-οί και μετά το συζητάμε

από οφσάιτ 26/01/2018 3:22 μμ.


Καλοί και χρυσοί οι σύνδεσμοι που δεν υπογράφουν αλλά η σιωπή δεν αποτελεί αντιφασιστική στάση ώστε να αποφύγουν την κριτική.
Κράζαμε τους γάυρους όταν δεν παίρναν θέση για την δολοφονία Φύσσα, κράζαμε του αεκτζίδες όταν δεν παίρναν θέση για την επίθεση στην Στρούγκα, τώρα είναι η σειρά των Παοκτζίδων.

Αυτά έχουν τα "Πάνω από όλα η Ομάδα" και τα νταραβέρια με τους προέδρους.

Θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί όποιοι σύντροφοι είναι φίλοι του ΠΑΟ μιας και η ομάδα τους είναι ακέφαλη!

από Μανταλάκι σπασμενο 27/01/2018 2:39 μμ.


Πλέον είναι φανερό πως υπάρχει ιδεολογική ηγεμονία των φασιστών στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ πράγμα πολύ κακό για το κίνημα στη Θεσσαλονίκη που θα τους βρει απέναντι σαν σύνολο όχι φυσικά τους παοκτσιδες αλλά τους συνδέσμους που είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη στο δρόμο

από @νάρχας 31/01/2018 11:22 πμ.


η ηγεμονία των φασιστών είναι πλέον ξεκάθαρη..βλέπε ''μακεδονία γη ελληνική'' σε πανό..κρίμα

από Χμ 31/01/2018 7:35 μμ.


Άσχετε ειτε προσπαθεια εκτροπής της κουβέντας. Το πανω αυτό ηταν απο τα όντως φασιστικά Πατήσια τα οποία είναι οικτρή μειοψηφία στον οργανωμένο χώρο της ΑΕΚ. Στην οριτζιναλ αναρτήθηκε για λίγο ενα που έγραφε η Μακεδονία είναι ελληνική σκατά στα κόμματα και την χα κάπως έτσι και έμεινε λίγο γιατί υπήρξαν εντονές κόντρες.
Αυτά χωρίς καμια διάθεση να είμαι συνήγορος οποίου οπαδικου χώρου
Εντύπωση κανει πάντως οτι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ που εναντιώθηκαν στην ανακοίνωση τοριξαν στην μουγγα
Τι έγινε ρε παιδιά; η δίψα για τιτλο που αγοράζει ο Ιβάν και η γραμμή μόκο που έδωσε ειν αι δυνατότερη απο το αντίφα σας;


γιατι σε ενα κινηματικο μεσο πρεπει να διαβαζουμε μια τετοια ανακοίνωση;
και να μπαίνουμε κ σε συζητηση;
Η αρχικη ανάρτηση ειναι προβοκατόρικη κ να κατεβει..
ΣΟ ποσο πιο χαμηλα θα πεσει το μεσο;

από ενας 01/02/2018 12:41 μμ.


Καταλαβαίνω συντροφε την ενστασή σου. Απλά δεν ξέρω αν είσαι ενημερωμένος για τα γεγονότα της θεσσαλονίκης. Πιστέυω πως και ο αρχικός το ανέβασε όχι για την ανακοίνωση αυτή καθεαυτή αλλά για το τι σημαίνει αυτό για τα εντός του παοκ και κατεπέκταση για τα της θεσσαλονίκης γενικότερα... Σε ενημερώνω απλά ότι τα πεσίματα στο συλαλλητήριο γίνανε από παοκτζήδες-φασιστες...Επομένως έχει μεγάλη σημασία το αν οι υπολοιποι συνδεσμοι και το ανοργάνωτο κομμάτι θα κάνει πλάτη στους συγκεκριμένους ή θα τους αδειάσει,πολεμήσει,διώξει,κλπ. 

ΥΓ Παρεπιμπτόντως πλέον οι συνδεσμοι που ΔΕΝ υπογράφουν είναι 7. Και οι δυο βγάλαν και ανακοίνωση με στάση ενάντια σε ότι έγινε(αν και ο ένας απλά με ένα υστερόγραφο.)

ΥΓ 2 Δυστυχώς σε αυτή την πόλη ο πάοκ είναι παράγοντας μεγάλος. Προβληματικό μεν μια ομάδα να έχει τόση επιρροή στην πόλη σε τέτοιο βαθμό,αλλά ισχύει. Σε επίπεδο δρόμου,σε κοινωνικό,οικονομικό αλλά και πολιτικό πλέον. Μη ξεχνάς ότι στην θεσ/νικη τα πρώτα ραδιόφωνα σε ακροαματικότητα ειναι τα αθλητικά(που εκφέρουν και πολιτική γνώμη.Δε ξέρω πως το έχετε στην αθήνα αλλά εδώ ότι ναναι γίνεται στο θέμα αυτό) Λόγω μεγάλης μάζας κόσμου που τον έχει ψηλά και μαλάκυνσης της πόλης(αντιαθήνα,μας αδικεύουνε,είμαστε παραπεταμένοι,κλπ) και πλέον και λόγω ιβαν σαββίδη. Ο οποίος απλώνεται οικονομικά και πολιτικά στην πόλη με πλαίσιο σωτήρα της παραπεταμένης φτωχομάνας.

από Μανταλάκι σπασμενο 01/02/2018 1:42 μμ.


Δεν ισχύει ότι έβγαλαν ανακοινώση ενάντια στις επιθέσεις άλλοι σύνδεσμοι ένα υστερόγραφο στην ανακοίνωση της θύρας 4 δε λέει τίποτα πέρασαν 10 μέρες από τα πεσιματα και δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση .είναι ξεκάθαρο πως στολίζουν αυτά τα ορκς οι σύνδεσμοι ή απλά τους φοβούνται

από αναρχοκομμουνιστής πρώην οπαδός 01/02/2018 6:28 μμ.


Τα "κατορθώματα" των ολυμπιακών (μπράβοι σε πορείες), αεκτζήδων (Στρούγκα, Εξαρχεια) και παοκτζήδων προσφάτως είναι γνωστα. Οπαδικοί στρατοί ανεγκεφαλων και καμενων στην υπηρεσία των αφεντικών της ομάδας τους. Οι παναθηναικοί ευτυχως για αυτούς είναι οπαδοί μιας ακεφαλης και χρεωκοπημενης ομάδας. Είναι ολοφάνερο πια μέσα από τις δράσεις και τις απειλες τους και όλης της φασιστονοοτροπίας τους (εμείς κάνουμε κουμάντο, εδω μόνο εμεις και τέτοια) ότι αποτελούν εφεδρείες της Καταστολής επανω σε όσους υψώνουν το αναστημά τους. Εφτασαν να σπανε καταλήψεις (Ν. Φιλαδέλφεια) και να τις πυρπολούν (Θεσσαλονίκη) που ούτε οι βαμένοι ναζήδες δεν μπορούσαν. Με την ανακοίνωση τους απειλούν όποιον στοχοποιήσει τα φασιστοειδή που εκαψαν την Λιμπερτατια ενω στα Εξάρχεια οι αντιστοιχοί τους που εχουν επικεφαλής έναν τυπο που ΄βγαλε το ματι συντροφου στο Αγρίνιο απειλούν επίσης. Μην έχουμε αυταπάτες για το ρόλο αυτών των οπαδικών στρατών που συντηρούν κι ελέγχουν τα αφεντικά τους (μαφιόζοι τύπου Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης) και την αναβαθμιση αυτού του ρόλου ως παρακρατικές ομάδες κρούσης στο βαθμό που οι κοινωνικές και ταξικές αντιστασεις αποδειχτούν ακαταβλητες και αναπτύσσονται

από @νάρχας 02/02/2018 9:58 πμ.


τους έλεγα ''παρακρατικούς'' αλλά αστικό/ιδιωτικό στρατό..


post image

Μου κάνει εντύπωση που καμιά ανακοίνωση συλλογικότητας που συμμετείχε στην πορεία στις 22/1 από την καμμένη Libertatia δεν αναφέρει γιατί η αστυνομία έβαλε κλούβες στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια χτύπησε την πορεία.

Μια κλούβα των ΜΑΤ με διμοιρίες ειχαν τοποθετηθεί στη συμβολή Δελφών με Παρασκευοπούλου κλείνοντας την πορεια προς ανατολικά.

Πρώτον η αστυνομία ποτέ δε βάζει κλούβες κάθετα σε δρόμο αν δε θέλει να δημιουργήσει ένα φραγμό που νπροστατεύει κάποιο πιθανό στόχο.

Δεύτερον ποτέ ξανά δεν έχει σταματηθεί πορεία που απομακρύνεται από το κέντρο της πόλης.

Τρίτον ο μόνος πιθανός στόχος προς ανατολικά είναι δύο σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ - Μακεδόνες και ΒΕΜ - και οι δυο γνωστοί για τις εθνικιστικές και φασιστικές θέσεις τους. Επιπλέον και οι δυο σύνδεσμοι έχουν μέλοι ενεργά που ειναι μέλοι και κάποιοι και στελέχοι φασιστικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένου και της ΧΑ.

τα συμπεράσματα δικά σας...

Εικόνες:

από ολικος Α 02/02/2018 8:08 μμ.


παρατηρω και σε αλλα σχολια οτι φταινε οι ταδε οπαδοι κ οι ταδοι και οι του παο δε φταινε γτ ειναι ακεφαλη ομαδα. οποιος ξερει λιγο παραπανω απ αυτα ξερει ποιοι κανανε την επιθεση στα προσφυγικα και τι ρολο παιζουν στη 13 οι φασιστες. ( δε θελω να το παρεις οπαδικα γτ δε με νοιαζουν αυτα απλα δεν αγιοποιουμε τσιρακια εδω φιλε)

από sudo 03/02/2018 7:29 πμ.


Για την ΑΕΚ μην τα ισοπεδωνετε και ολα , εδω και πολλα χρονια η R μαζευει καθε χρονο οτι μπορει ,απο φαγητο μεχρι ρουχα για προσφυγες που δεν εχουν τα απαραιτητα και τα μοιραζει.Και υπαρχει και η κερκιδα που ειναι για προσφυγες καθε κυριακη οπου μονο η ΑΕΚ εχει στην Ελλαδα.Η μειονοτητα των φασιστων που ειναι απο πατησια δεν εχει καμια σχεση στην oRiginal. Αυτο που εγινε στην στρουγκα , ηταν μαλακια και εβγαλε ανακοινωση η R που ζητησε συγνωμη ,και δεν εχει καμια σχεση με τον τροπο που καναν τα φασιστακια του μπαοκ. Στην β.ελλαδα γενικα εχει αρκετους φασιστες οχι στην θεσσαλονικη , αλλα σε γυρω περιοχες.

από τσουβαλιαστής 03/02/2018 11:10 μμ.


οπαδός, χριστιανός και δεξιός, ή είναι χαζός ή έχει συμφέρον.

(όπου χριστιανός βάζουμε και λοιπες θρησκείες)

από @not troll 04/02/2018 2:41 μμ.


ασε μας αγορινα μου που δεν ειναι στην R και που η οριτζ εβγαλε ανακοινωση που ζηταγε συγγνωμη
αυτα το 2014
περσυ μια χαρα την επεσε στη καταληψη και μια χαρα απειλουσε συντροφους,στεκια και καταληυψεις,και εκανε αντισυγκεντρωση στη δεκελειας με λοσταρια και μαχαιρια για να τη πεσει στα πατησια
ασε τη παραμυθα,τα ιδια  ειστε

από ΑΜΕΣΑ 05/02/2018 9:09 πμ.


Συμμετέχω σε συνελεύσεις και κατάληψη του αναρχικού χώρου εδώ και τρία χρόνια. Από τότε που έγινε η επίθεση στην Στρούγγα από το στρατό του μελισσανίδη άρχισα να ψάχνω το τι γίνεται με τους οπαδικούς στρατούς. Ναι στο χώρο μας κυκλοφορούν πολλοί οργανωμένοι οπαδοί  και εγώ έχω φίλους και συντρόφους που ασχολούνται πολύ με τις ομάδες και τους συνδέσμους αλλά δεν είχα κάτσει να δω τι γίνεται καθώς δεν με ενδιαφέρει κιόλας .

Τότε λοιπόν με την Στρούγγα οι αεκτζήδες είχαν μεταξύ τους γερές κόντρες καθώς από ότι έμαθα το πέσιμο έγινε από μικρή ομάδα που είναι στα πατήσια και μερικούς της ορίτζιναλ , η μεγάλη συντριπτική πλειοψηφία της ορίτζιναλ είτε ήρθε σε κόντρα είτε σιώπησε (που είναι συνενοχή να εξηγούμαστε). Είδα σχόλια στα «κοινωνικά μίντια» που αλληλοσφαζόντουσαν. Ψάχνοντας έπεσα και σε μπόλικα διαμαντάκια από οπαδούς άλλων ομάδων, ειδικά παοτζήδων και ολυμπιακών. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει σχόλια και screenshots αλλά σε γενικές γραμμές είναι τρέλλα! Χρησιμοποιώντας φράσεις-κλισέ αντιεξουσιαστικές και τσιτάτα , αντιφάδικες φράσεις κλπ αλλά μόλις φτάνουν στις ομάδες τους πάνε όλα περίπατο και δεν έχουν κάνένα πρόβλημα να αλληλοσκοτωθούν.

Τελευταίο διαμαντάκι σε ένα τοπικό σάιτ ειδήσεων επαρχιακής πόλης  που πέτυχα το Σάββατο που παοκτζής εκφράζει την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει σταλινικού τύπου δικτατορία στην επαρχιακή πόλη του στην βόρειο ελλαδα και να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν οπαδοί άλλων ομάδων! Ο ίδιος στα σχόλια του αυτοπροσδιορίζεται σαν αντιεξουσιαστής και ο σύνδεσμός του ότι συμμετέχει σε εκδηλώσεις του χώρου και σε αποτροπή πληστειριασμών! μάλιστα φωτογραφίζει κάποιους οπαδούς άλλων ομάδων  τους απειλεί ανοιχτά όχι για πολιτικά αλλά γιατί είναι οπαδοί άλλων ομάδων! Με αυτά και αυτά φτάσαμε να ανεχόμαστε άτομα που δηλώνουν αναρχικοί αλλά δεν έχουν πρόβλημα αν κάθονται δίπλα δίπλα με άτομα που επιτίθενται σε συντρόφους όπως στην Στρούγγα ή καίνε καταλήψεις όπως την Libertatia.

Ας το πάρουμε απόφαση και ας δράσουμε ανάλογα: οι χούλιγκαν είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ καθώς  χρησιμοποιούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ . ΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ

από 4 05/02/2018 11:09 πμ.


Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ μιας και είναι η πιο λαοφιλης ομάδα της Βορείου Ελλάδος αποτελείται από όλων των ειδών(αριστερούς,δεξιούς,αναρχικούς,πατριώτες,πρόσφατα δυστυχώς μια πολύ μικρή μερίδα ακροδεξιών κτλ) ανθρώπους. Όταν η χα έπαιρνε ποσοστό 0.5% ξέρετε όλοι ποιοι κάναν κουμάντο στον Π.Α.Ο.Κ και τι πρεσβεύει ακόμη και σήμερα ο Π.Α.Ο.Κ και ποιοι κατέβαιναν μαζικά στις πορείες της Θεσσαλονίκης με αυτόνομο μπλοκ(συμδεσμιτες του Π.Α.Ο.Κ) κτλ. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν είναι εντός των οπαδών ης εκάστοτε ομάδας το πρόβλημα είναι ένα οτι δηλαδή η ακροδεξιά έχει ανέβει παρα πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.Οι κινήσεις του χώρου κατ εμέ πρέπει να εστιάσουν αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι οτι δηλαδή ενω παίζαμε <<μόνοι μας στο γήπεδο>> πλέον οτι και να λέμε υπάρχει αντίπαλος.Μπράβο σε όλους όσοι αντιστάθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας.Το υ.γ της ΘΥΡΑΣ 4 πριν καποιες μέρες τα λέει όλα όσον αφορά τα πολιτικα πιστεύω μιας μεγάλης μερίδας οπαδών του Π.ΑΟ.Κ. Παλιοτερα ήταν μια συντριπτική πλειοψηφία πλέον επειδή υπάρχει δυστυχώς αντίπαλο δέος είναι μια μεγάλη μερίδα. FUCK NO POLITICA PAOK ANTINAZI

από Μανταλάκι σπασμενο 05/02/2018 12:54 μμ.


Αυτό το υστερόγραφο τους έκανε τα μούτρα κρέας φίλε τους φασίστες που κάνανε αυτό που ούτε στα όνειρα τους δεν φανταζονταν οι χρυσαυγιτες στη πόλη νομίζω μετά από αυτό δε θα το ξανακανουν κομπλέ συνεχίστε όλοι οι οπαδοί του χώρου να κοιτατκ άλλου μιλώντας για παλιά στο τεξας

από του μπι 05/02/2018 2:36 μμ.


για τον 11.09 παντως σε μια δημοσκοπηση που ειχε γινει το 2012 ειχε βρεθει οτι οι οπαδοι του παοκ σε ποσοστο 10% ψηφιζαν τους ναζι και εαν κρινω απο τα ποσοστα των ναζι σε θεσσαλονικη κιλκις πιερια δραμα σερρες φλωρινα κλπ οπου εχει πολλους οπαδους ο παοκ ειναι σωστη η δημοσκοπηση
οι αεκτζηδες σε εκεινη την δημοσκοπηση ηταν στο 3,5 και οι παο-οσφπ στο 7%

από θα δείξει 05/02/2018 4:39 μμ.


Προφανώς η υπογράφοντες της ανακοίνωσης έθεσαν ως προταιρεότητα την προστασία των συνοπαδών τους απο την διαφαινόμενη οργή και τα πιθανα αντίποινα του κινηματικού κόσμου για αυτό και δεν ειπώθηκε κάτι περί παραχάραξη της προσφυγικής ιστορίας του συλλόγου απο φασιστικές δράσεις στο όνομα του ΠΑΟΚ  ή κάποια καταδίκη της επίθεσης στον γνωστό παοκτζή Ζουράρη...
ΑΠΟΕΛ ή Λάτσιο της Ελλάδας δεν περιμένω να γίνουν αλλά σίγουρα αλλιώς είχαμε μάθει απο τους παοκτζήδες για όσους θυμούνται πριν λίγα χρόνια την επίθεση στα γραφεία των χρυσαυγιτών


Γελάω και λυπάμαι ταυτόχρονα με την αναταραχή που έχει πιάσει σήμερα τους συντρόφους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και ένα χρόνο νωρίτερα εκείνους της ΑΕΚ. Ως φίλος του ΟΣΦΠ και πρώην συνδεσμίτης, έχω βρεθεί στην θέση που βρίσκονται τώρα, κάποια χρόνια πριν. Τότε που συχνά πυκνά προέκυπταν στοιχεία και γεγονότα που αποδείκνυαν την σχέση μερίδας οργανωμένων του ΟΣΦΠ με την Χρυσή Αυγή. Θυμάμαι πόσο ντρεπόμασταν οι σύντροφοι φίλοι του ΟΣΦΠ με αυτά τα γεγονότα αλλά το θέμα τότε δεν αντιμετωπίστηκε καθόλου 'πολιτισμένα' και 'ευγενικά' όπως επιδιώκεται να γίνει τώρα. Αυτό που λέγαμε εμείς τότε είναι ότι στο σύνολο των οπαδών του ΟΣΦΠ το ποσοστό των χρυσαυγητών δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφεται και στην κοινωνία συνολικά. Αν μπορούσε να γίνει ένα γκάλοπ για το τι ψηφίσανε οι οπαδοί του ΟΣΦΠ στις τελευταίες εκλογές σίγουρα το αποτέλεσμα θα έβγαζε πρώτο το Σύριζα και την ΝΔ, όπως πιστεύω το ίδιο θα προέκυπτε για τις άλλες λαοφιλείς λαϊκές ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Επίσης αν κάποιος ψάξει τις αιτίες για τις οποίες έχουμε ισχυρή Χρυσή Αυγή σε φτωχές συνοικίες με αριστερό παρελθόν (Νίκαια, Πέραμα κτλ ) αντί σε Κολωνάκι και Ψυχικό, εύκολα μπορεί να καταλάβει πως δεν έφερε ο ΟΣΦΠ την Χρυσή Αυγή στην κοινωνία, αλλά το αντίθετο, κάτι που προφανώς ισχύει και στις άλλες λαοφιλείς ομάδες. Όλα αυτά τα επιχειρήματα, που σκοπό είχαν να μην σπρώξουμε περισσότερο κόσμο του ΟΣΦΠ προς την Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίστηκαν χλευαστικά από τους Antifa των άλλων ομάδων και πλέον η εξίσωση γαύρος=φασίστας είναι παγιωμένη μέχρι και σήμερα (βλέπε σχόλια σε αυτήν την συζήτηση του στυλ ‘γαυροποιήθηκαν οι παοκτζήδες’) παρόλο που έχουν γίνει ‘τέρατα’ και από άλλους οπαδούς.

Όλα τα παραπάνω δεν τα λέω για να αποκαταστήσω το όνομα των οργανωμένων του ΟΣΦΠ, ίσα ίσα έχω δει με τα μάτια μου πως είναι να αρχίζουν να κάνουν κουμάντο οι χρυσαυγήτες του ΟΣΦΠ. Τότε επιχείρησα να συγκρουστώ μαζί τους μέσα από τον σύνδεσμο στον οποίο άνηκα ο οποίος τότε δεν είχε ακόμα μολυνθεί. Μια τέτοια σύγκρουση όμως απαιτούσε ξύλο τις Κυριακές στο γήπεδο κάτι που οι απολιτίκ πλειοψηφία δεν μπορούσε να το δεχτεί για το καλό του ΟΣΦΠ. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσω να ασχολούμαι με τα οπαδικά.

Αυτό που έχω να πω στους συντρόφους φίλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που αγωνιούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με δικαιολογίες του τύπου ‘μα εμείς έχουμε κάνει μπάχαλα στην τάδε πορεία’ είναι να κοιτάξουν πως θα φιμώσουν του φασίστες που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στην κερκίδα τους. Οι δικαιολογίες που λένε περισσότερο χρόνο δίνουν στους φασίστες να δυναμώσουν παρά το αντίθετο. Αν είσαι έτοιμος να συγκρουστείς και να τους πετάξεις έξω από την κερκίδα τότε κάντο όσο είναι καιρός, γιατί αλλιώς το no politica και οι orthodox brothers θα σε φάνε πριν το καταλάβεις.

από ο 06/02/2018 3:31 μμ.


Αντιφασίστα παοκτσή άραξε εσύ δίπλα στους νεοναζί συνοπαδούς σου και βρίζε την Αθήνα. Κάτσε δίπλα σε αυτούς που κάνανε αυτό που δεν έχουν τολμήσει να κάνουν φασίστες και ασφαλίτες στην πόλη αυτή και φώναζε μισά μισά συνθήματα. Άραξε εσύ δίπλα με τους μόνους οπαδούς που έχουν κάνει τέτοια επίθεση στην Θεσσαλονίκη. Άραξε εσύ δίπλα στους νεοναζί και μετά έλα στο ιντερνετ να μας πεις για αντιναζί. Αν θίγεσαι κάνε κάτι. Είσαι στο μοναδικό πέταλο της πόλης που έχει νεοναζί και αντί να κάνεις κάτι για αυτό βγαίνεις να υπερασπιστείς τι?
Μήπως τελικά έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης για το κάψιμο της κατάληψης?

από παοκτσής 06/02/2018 11:43 μμ.


3.31 είσαι πολύ λίγος φίλε για να μιλήσεις για τους αντιφασίστες παοκτσήδες. Όποιος ασχολείται χρόνια στην πόλη με το χώρο ξέρει πολύ καλά τι έχουν προσφέρει οι αντιφασίστες παοκτσήδες σε αυτόν και πόσες φορές έχουν ανεβάσει το λέβελ σε μάχιμες πορείες. Προφανώς και είσαι οπαδός του Ηρακλή μόνο που συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είστε πολύ λίγοι ποσοτικά και δεν έχετε άλλες πολιτικές απόψεις στο πέταλο και φυσικά μπράβο σας γι αυτό.Δυστυχώς όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων(ερχόμασταν καυτατζόγλειο και μας κουνούσατε ελληνικές σημαίες παλιότερα) έχουν κατά καιρούς τέτοια φαινόμενα.Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως να ξέρετε όλοι γίνονται πράγματα που ο κόσμος εκτός οπαδικού πυρήνα της εκάστοτε δεν τα μαθαίνει.Απλά προς γνώση όλων χωρίς φυσικά να δικαιολογεί αυτό που θα πω το γεγονός που συνέβη και την ντροπή που νιώσαμε όλοι οι παοκτσήδες είναι πως απο αυτό το μπουλούκι των 70-80 ατόμων φασίστες είναι το πολύ οι 10-15 και οι υπόλοποι δεν έχουν ιδέα από πολιτικά και πηγαν για το νταβαντούρι.ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.Όλοι λένε και έχουν δίκιο πως κάθεστε δίπλα τους πως φωνάζετε μαζί συνθήματα κτλ.Το γεγονός έγινε και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει αλλά σε να εμφυλιακό τοπίο στηρίζεις αλληλέγγυα την πλευρά σου και δεν κράζεις χωρίς να ξέρεις τι συμβαίνει.Ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγικός αντιφασιστικός και κόντρα στο κράτος και στο κατεστημένο. Με μια μεγάλη χοντράδα δεν παραγράφονται και τα καλά τοσων δεκαετιών.

από ενας 07/02/2018 1:08 μμ.


Εντάξει ρε συ παοκτζη. Δεν είπαμε ότι ολοι οι παοκτζήδες είναι φασίστες ή οτι παίζει η πλειοψηφία να είναι. Είπαμε κάτι πολύ απλό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που εθελοτυφλείς. Οι φασίστες στον παοκ έχουν ανέβει πάρα πολύ. Οχι ως αριθμός μονο αλλά και ως δύναμη και κυριαρχία. (και ναι αυτό σημαίνει ότι μαζεύουν και απολιτικ πιτσιρικάδες για το νταβαντούρι ...συμφωνώ. Αλλά αυτό δείχνει επιρροη από τον πυρήνα τους. Και εν δυνάμει πλύση εγκεφάλου στους μικρούς) Δεν είπαμε ότι κυριαρχούν απόλυτα αλλά ότι παίζει χοντρό θέμα. Και ότι παίζει μια σταδιακή μεταστροφή εντός του οπαδικού πυρήνα. Ο παοκ δεν έγλειφε ποτέ προέδρους. Αλλά από πέρσι ακούστηκε το ιβαν σαββίδης οεοεοε.  Παοκτζήδες δεν διανοούνταν να κάνουν πέσιμο στο κίνημα και φέτος κάναν 3. Και οι σύνδεσμοι δεν θα βγάζαν ανακοίνωση για να το καλύψουν. Φέτος το κάναν όλοι?!?! εκτός από 7 συνδέσμους. Βγαίνει προς τα έξω ενα επικίνδυνο νο πολίτικα και μια αίσθηση ότι τα πράγματα αλλάζουν με μια τάση προς κακή κατεύθυνση. 

ΥΓ καλή η μαχιμη συμμετοχή σε συγκρούσεις αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.

ΥΓ το αν ο 3.31 είναι ηρακλης είναι άσχετο. Αν και συμφωνώ ότι η σύγκριση ηρακλή παοκ είναι ανόμοια πράγματα. Καλώς ή κακώς ο ηρακλης δεν έχει πρόεδρα να φτιάχνει πλουσια όνειρα με υπερομάδες,τίτλους,ευρώπες,γήπεδα και επιχειρήσεις για να χρειάζεται οπαδικό στρατό ή νο πολίτικα πελατεία. Και όντως το γεγονός ότι είναι μειωμένη η δυναμική στην γ β εθνική παίζει ρόλο στο πόσο μπορείς να κρατήσεις τα μπόσικα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιλογη ήταν δικιά τους ως ένα βαθμο. Στις ''καλές εποχές'' που ο ηρακλης είχε αρκετό κόσμο στο γήπεδο έπεσε βρωμόξυλο μεταξύ των συνδέσμων έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα ο ένας σύνδεσμος να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο. Τουλάχιστον συλλογικά. Και αυτός ο σύνδεσμος μάζευε κόσμο πατριωτοφασίστες και ντρόγκια. Δεν είναι όλα τύχη και συγκυρίες. Είναι και επιλογές. Θα απομόνωναν ποτέ με αυτόν τον τρόπο οι παοκτζήδες τους συνδέσμους που συμμετείχαν στο πέσιμο? Δεν νομίζω...

ΥΓ Δεν καθαγιάζω τους ηρακλειδείς ή τους αρειανούς. Δεν παύουν να είναι οπαδοί ομάδων με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αλλά πως να το κάνουμε τέτοια δείγματα γραφής δεν έχουν δείξει άσχετα με το τι οπαδικές μαλακίες ή παθογένειες έχουν επιδείξει κατα καιρούς.

από σωθήκαμε 07/02/2018 6:19 μμ.


Ακόμα ένα παραδειγμα τρανής οπαδικής σκέψης. Σημασία έχει τι ομάδα είναι ο συνομιλητής και όχι τι λέει. Δυστυχώς αυτή η στενόμυαλη θεώρηση δύσκολα αλλάζει. Οπαδική και όχι πολιτική σκέψη.

Ο μόνος στόχος είναι η προστασία ενός φαντασιακού. Μην τυγχόν και μας πουν φασίστες. Κάποιοι κάνουν επίθεση σε αντιφασιστική συγκέντρωση, μετά από λίγη ώρα καίνε κατάληψη και φωνάζανε σε όλη την πόλη "πουτάνας γιοι αναρχικοί" αλλά ο συνοπαδός δικηγόρος μας ενημερώνει πως "δεν έχουν ιδέα από πολιτικά και πηγαν για το νταβαντούρι". Όλα κομπλέ τότε. Πιές και καμιά μπυρίτσα μαζί τους στο επόμενο ματς, θα πετύχετε και κανα νταβαντούρι και όλα καλά. Ξέπλυμα, παραμύθα στα πιτσιρίκια και η ζωή συνεχίζεται γιατί η ομάδα πάνω από όλα. Και τρελίτσα στο ίντυ σε φάση είσαι λίγος σαν κλασσική οπαδάρα. Τσίπα μηδέν.

Μια κατάληψη κάηκε. Παοκ και ναζί ΕΓΙΝΕ. Εμετική ανακοίνωση no politica βγήκε. Εμφύλιος δεν υπάρχει. Όλα μέλι γάλα για το καλό της ομάδας. Που να ασχολούμαστε με φασίστες τώρα, έριξε φράγκα ο ολιγάρχης και πρέπει να τρέχουμε από πίσω να στηρίξουμε.

Καλή δύναμη σε όσους συντρόφους παλεύουν στις κερκίδες πραγματικά.

από οι μαλακιες 07/02/2018 8:32 μμ.


εγω ενα ξερω: στον τελικο κυπελλου συσωμοι οι οπαδοι του παοκ αποθεωναν με συνθηματα τον ιβαν σαββιδη. συντροφος αντιφα και αυτος φαινεται

οπως και οι "αδελφοποιημενοι" grobari της παρτιζαν με τους σταυρους και τα ορθοδοξα αδελφια στην 4 και τις κοινες εκδρομες και εξεδρες
ας κοπουν οι μαλακιες. καμια συγκρουση με τους φασιστες δεν υπαρχει κανενα ξεκαθαρισμα. για το καλο της ομαδας ολοι μαζι ειναι


Ολόκληρο το βίντεο της επίθεσης ανεβασμένο από παοκτσιδες που το χαίρονται:

https://www.youtube.com/watch?v=BxZsHWytcY0

από Μανταλάκι σπασμενο 17/02/2018 8:43 μμ.


Παοκτσης πες μας ρε τρελε για τη προσφορά των παοκτσιδες στο κίνημα και κουνά μας και το δάχτυλο μετά από όλα αυτά που εγιέγι σήμερα στη σταυρουπολη

από Έν@ 17/02/2018 9:06 μμ.


Από ενημέρωση ατόμου που ήταν στο πέσιμο, όταν φεύγανε ακούστηκε να λένε "ελάτε τούμπα να σας σφάξουμε"

από δυο 17/02/2018 11:48 μμ.


Και όταν φεύγανε από το γηπεδο γιατί ''θα ερθουν οι άλλοι'' ακουγόταν το ''παμε όλοι μαζί γραμμή στο σύνδεσμο..'' Τώρα σε ποιον σύνδεσμο ιδέα δεν έχω. Αλλά επιβεβαιώνεται ότι ήταν οργανωμένοι χουλιγκάνοι,οπαδοί. Σε απόσταση τετάρτου-20λεπτου με τα ποδια έχει δυο τρεις συνδέσμους του παοκ. Από την άλλη ίσως εννοούσαν ότι γυρνούσαν σε άλλον με μηχανάκια ξερω γω...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License