Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη συμβολαιογραφείων

Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη συμβολαιογραφείων

Η απόφαση ελήφθη και η σχετική διαταγή εκδόθηκε από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής στις 18 Ιανουαρίου, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18.

Ειδικό σχέδιο για την προστασία των συμβολαιογραφικών γραφείων της Αττικής έθεσε σε εφαρμογή η ελληνική αστυνομία, μετά και τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η απόφαση ελήφθη και η σχετική διαταγή εκδόθηκε από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής στις 18 Ιανουαρίου, μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18.

Η πρώτη από τις δύο διαταγές έχει αποδέκτη την Αμεση Δράση και προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ΔΙΑΣ σε Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, Γ΄ Σεπτεμβρίου κ.α. 

Με τη δεύτερη διαταγή η ΓΑΔΑ ζητεί από τα κατά τόπους τμήματα και υποδιευθύνσεις ασφαλείας να διαθέσουν αστυνομικούς με πολιτικά για την προστασία των συνολικά 18 συμβολαιογραφείων της Αττικής.

Κάθε ένα από αυτά τα γραφεία που διεξάγει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προβλέπεται, βάσει της διαταγής, να επιτηρείται από τέσσερις αστυνομικούς σε δύο βάρδιες: 7:00-15:00 και 15:00-22:00.

Συνολικά θα διατεθεί στην κρατική ασφάλεια δύναμη 144 αστυνομικών της ασφάλειας για τη διακριτική επιτήρηση των γραφείων - στόχων της Αττικής.

http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1590771/eidiko-shedio-ths-elas-gia-th-fylaxh-symvolaiografeion.html#undefined.gbpl

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License