Μοτοπορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Μοτοπορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Μοτοπορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

motoporeia.jpg
Από την
 

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιδρώντας στο αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα γίνει στον Λευκό Πύργο.

Οι συμμετέχοντες κινήθηκαν με δίκυκλα και οχήματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κρατώντας σημαίες του χώρου και ρίχνοντας φυλλάδια με αντιεθνικιστικά συνθήματα.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Κατά τη διάρκεια της πορείας διακόπηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.

Μέλη αντιεξουσιαστικών κινήσεων έχουν αναγγείλει αντισυγκέντρωση και για αύριο το μεσημέρι στην Καμάρα, την ώρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, που διοργανώνει ένα ετερόκλητο σύνολο πολιτικών και θρησκευτικών οργανώσεων και επιχειρηματιών. 

 

MotionTeam

 

MotionTeam

 

 

http://www.efsyn.gr/arthro/moroporeia-diamartyrias-enantia-syllalitirio-gia-ti-makedonia

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License