NoG20 Διακρατικές ημέρες δράσης: Η κοινωνία απέτυχε - Πυρκαγιά και φλόγες στην καταστολή!

Μετά την επιτυχημένη αντίσταση κατά της πολιτικής της G20 αυτό το καλοκαίρι, καλούμε για ημέρες δράσης την εβδομάδα από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ομάδας G20 στο Αμβούργο είχαμε ενεργό συμμετοχή  πολλών από εσάς. Θέλουμε να πάρουμε αυτή την εμπειρία και να την καταστήσουμε ορατή σε πολλά μέρη με πολλές διαφορετικές δράσεις. Αρχικά δημοσιεύθηκε στο United We Stand . Μεταφράστηκε απο το https://enoughisenough14.org/2018/01/16/nog20-transnational-action-days-society-has-failed-fire-and-flames-to-repression

 

Μετά την επιτυχημένη αντίσταση κατά της πολιτικής ωνς G20 αυτό το καλοκαίρι, καλούμε για ημέρες δράσης την εβδομάδα από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ομάδας G20 στο Αμβούργο είχαμε ενεργό συμμετοχή  πολλών από εσάς. Θέλουμε να πάρουμε αυτή την εμπειρία και να την καταστήσουμε ορατή σε πολλά μέρη με πολλές διαφορετικές δράσεις.

Έχουμε ήδη 2018 και οι φίλοι και σύντροφοι μας παραμένουν σε προδικαστική φυλάκιση μετά τη σύνοδο κορυφής της ομάδας των 20. Η εικόνα των βίαιων επικίνδυνων δραστών εξακολουθεί να είναι τυποποιημένη. Οι επιθέσεις της Γερμανικής  αστυνομίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σύνοδο κορυφής της ομάδας G20 έχουν υποχωρήσει και πρέπει να ξεχαστούν. Ο μύθος σχετικά με τις συνθήκες του εμφυλίου πολέμου στην περιφέρεια Schanzen εξακολουθεί να είναι δημόσια και παρέχει στο δικαστήριο μια βάση για τα επιχειρήματά τους για την επιβολή παράλογων υψηλών ποινών. Αυτό αποσκοπεί να αποσπάσει την προσοχή από την ιδέα της G20 να λάβει χώρα ως αντιεξεγερσιακή άσκηση  στον τομέα του αστικού χώρου. Η έννοια της στρατηγικής και της κλιμάκωσης των μπάτσων θα μπορούσε να αποτύχει μόνο.

Το «ανεξάρτητο» δικαστικό σώμα εξελίσσεται με την ερμηνεία των νόμων τους για να επιβάλει δρακόντεες τιμωρίες όπως στον Peike. Είναι υπό κράτηση από τις 6 Ιουλίου και για κακή τύχη είχε για δικαστή  τον δικαστή Krieten, ο οποίος τον καταδίκασε σε 2 χρόνια 7 μήνες. Ωστόσο, ο Peike άσκησε έφεση που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσουν διάφορες άλλες προσφυγές.

Αλλά όχι μόνο οι δρακόντεες τιμωρίες θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως αποτρεπτικό μέτρο. Επίσης, οι επιδρομές σε άτομα που επιτέθηκαν στο Rondenbarg και η δημόσια έρευνα με φωτογραφίες και βίντεο από ακτιβιστές που συμμετείχαν σε δημόσιες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της G20, και οι δύο από τις οποίες προβλήθηκαν με επιτυχία στα μέσα ενημέρωσης, έχουν στόχο να τρομάξουν τους ανθρώπους από τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές διαδηλώσεις και να κρατήσει τους ανθρώπους σιωπηλούς.

Η αντίσταση ενάντια στην πολιτική των G20 θα ποινικοποιηθεί και θα ενισχυθούν οι σημερινές συνθήκες και οι σχέσεις εξουσίας. Η πολιτική και οι συνθήκες που βασίζονται στην άνιση κατανομή των αγαθών, οι πιο επίπεδες ρατσιστικές και σεξιστικές αντιπροσωπίες, που διαπραγματεύονται με δεσπότες και δολοφόνους, που είναι αντι-(queer) φεμινιστές και δεν συγκρατούν ρατσιστικές πράξεις και ομοφοβικές εκφράσεις. Πολιτικές και συνθήκες στις οποίες οι δράσεις για το κλίμα και το περιβάλλον είναι καταστροφικές και που αναπτύσσουν συνεχώς την εξαγωγή όπλων καθώς και τη διεξαγωγή πολέμων. Και εκείνοι που παίρνουν τη διαφωνία τους στους δρόμους θα σιγήσουν από την αρχιτεκτονική τους της ασφάλειας.

 

Έχοντας αυτό υπόψη, καλούμε για ημέρες δράσης από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Ας μην μπλοκαριστούμε και να εκφοβίζουμε! Ας τους δείξουμε, η στρατηγική τους δεν θα λειτουργήσει. Όσο αυτή η κοινωνία είναι όπως είναι, θα υπάρξει αντίσταση.

Ας δούμε με μια ποικιλία δράσεων που αμφισβητούμε αυτό το σύστημα. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Κάνε ό, τι θέλεις να κάνεις - από το ψήσιμο κέικ σε ενημερωτικά γεγονότα για να κάνεις δρόμους σε άμεσες ενέργειες. - Όλα είναι δυνατά, τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό!

Στείλτε μας ημερομηνίες και φωτογραφίες των ενεργειών σας στο: unitedwestand@nadir.org [ key ]

από Τ. 22/01/2018 2:43 πμ.


Κρίμα για την προσπάθεια αλλά η μετάφραση είναι πολύ κακή- κατά πάσα πιθανότητα απλά copy/paste από google translate. Ξέρω πως η σωστή ελευθεριακή στάση είναι να έκανα ο ίδιος την μετάφραση και να την έστελνα διορθομένη αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο αυτή την στιγμή. Καλό είναι πάντως πριν ανεβάζουμε μια μετάφραση από το google translate να αφιερώνουμε λίγο χρόνο για διόρθωση γιατί πολλές φορές όχι μετάφραση δεν έχουμε αλλά ούτε καν το νόημα, ειδικά για ανακοινώσεις και αναλύσεις που τα κείμενα είναι πιο πολύπλοκα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License