Αλληλεγγύη στον σύντροφο, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ  

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

 Στις 21 Δεκέμβρη 2017, ο πολιτικός κρατούμενος μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης, δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση από «ποινικούς» κρατούμενους μέσα στο κελί του στην Ε΄ πτέρυγα, όπου διεκδίκησε τη μεταφορά του μετά από 37 ημέρες απεργία πείνας. Την απεργία πείνας ο σύντροφος πραγματοποίησε μαζί με την Πόλα Ρούπα, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα, σπάζοντας το καθεστώς απομόνωσης που του επιβαλλόταν για 6-7 μήνες στο υπόγειο των φυλακών Κορυδαλλού.

Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση με μαχαίρωμα ενός πολιτικού κρατουμένου και αντάρτη πόλης από εντεταλμένους παρακρατικούς, είναι ξεκάθαρα πολιτική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως «τυφλή».

Στόχος της είναι η ατίμωση και η απαξίωση του αναρχικού πολιτικού κρατουμένου Νίκου Μαζιώτη, και αποτελεί απάντηση στην ανυποχώρητη και συνεπή στάση του συντρόφου ως προς τις επιλογές αγώνα και τις πολιτικές του θέσεις απέναντι στο κράτος.

 Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον σύντροφο - μέλος του Ε.Α., Νίκο Μαζιώτη.

Τέτοιες επιθέσεις στους πολιτικούς κρατούμενους που βρίσκονται στην προμετωπίδα του κοινωνικού πολέμου απέναντι στο καθεστώς, είναι αντιληπτές σε εμάς ως μαχαιριές στο ίδιο το σώμα της αναρχίας καθώς και στην επαναστατική μετεξέλιξη του κινήματος, όταν αυτές μένουν πολιτικά αναπάντητες.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

 

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους,

τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License