ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Α., Π. ΡΟΥΠΑ - Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ.


 
ΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ  ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ.

14 Γενάρη 2017

Όσο προχωράει ο ολοκληρωτισμός του καθεστώτος τόσο θα παρατηρούμε μέτρα εξαίρεσης και αυθαιρεσίες  που επιλεκτικά επιβάλλονται εναντίον αγωνιστών.
Μέχρι τώρα έχουμε δει παραβιάσεις 18μηνων, απομονώσεις αγωνιστών και ενίοτε ειδικές συνθήκες κράτησης.
Τελευταία το κράτος έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στις αυθαιρεσίες που έχει επιβάλλει, όπως ο κατ’ οίκον περιορισμός του συντρόφου Γρηγόρη Τσιρώνη με 24ωρη φύλαξη μέχρι την επικείμενη δίκη του μαζί με άλλους συντρόφους (τον Μάιο του 2018), και ενώ είχε προηγηθεί προφυλάκισή του χωρίς δίκη για 2χρόνια, για υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε.
Επισημαίνουμε πως ο χρόνος του κατ' οίκον περιορισμού του Γρηγόρη Τσιρώνη δεν θα προσμετρηθεί σε ενδεχόμενη ποινή για την υπόθεση για την οποία του έχει ασκηθεί δίωξη. Επιπλέον, παρ' ότι ο νέος σωφρονιστικός κώδικας δεν έχει ψηφιστεί, η αυθαιρεσία της επιβολής του κατ' οίκον περιορισμού του συντρόφου είναι κομμάτι αυτού του φασιστικού εκτρωματικού σωφρονιστικού κώδικα (παρ' όλο που και στο παρελθόν έχουν επιβληθεί ανάλογοι περιοριστικοί όροι).
Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς το κράτος εδώ και 1 δεκαετία έχει στοχοποιήσει τον Γρηγόρη Τσιρώνη κατηγορώντας τον για ληστείες τραπεζών και ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και που εμείς αυτό από τότε το έχουμε διαψεύσει, επικηρύσσοντάς τον μάλιστα το 2009.
Συνεπώς, όσο δεν υπάρχουν αντιδράσεις στις αυθαιρεσίες αυτές, όσο η αλληλεγγύη καταντάει κενό γράμμα τόσο το κράτος θα προχωράει ακόμα παραπέρα στην επιβολή ολοκληρωτικών μέτρων.
 
Να αρθεί άμεσα ο κατ’ οίκον περιορισμός του συντρόφου Γρηγόρη Τσιρώνη.
 
                                                                                          

                                                                                               Πόλα Ρούπα – Νίκος Μαζιώτης,
                                                                                            μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License