[Πάτρα] Παρεμβάσεις της πρωτοβουλίας γυναικών ενάντια στην πατριαρχία και του “δυσήνιου ίππου” στο κέντρο της πόλης

.

post image

Το βράδυ της Τρίτης 9 Γενάρη, συντρόφισσες και σύντροφοι από την πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στην πατριαρχία και απο την αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος” πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο κέντρο της Πάτρας με αφισοκόλληση και αναγραφή συνθημάτων.

Κολλήθηκαν οι αφίσες της πρωτοβουλίας γυναικών (ιδρυτικό κείμενο και εκδήλωση για το stonewall, τα lgbtq κινήματα και την επαναστατική προοπτική τους).

Επίσης γράφτηκαν συνθήματα στα Benetton στην οδό Κορίνθου για τη δολοφονία του αναρχικού Santiago Maldonado και αλληλεγγύης στους ινδιάνους Μαπούτσε.

Τέλος, γράψαμε συνθήματα σε κεντρικά σημεία της πόλης: σε υποκαταστήματα τραπεζών, πλατείες, εκκλησίες και εμπορικά καταστήματα που συστηματικά καταστρατηγούν την κυριακάτικη αργία.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

αναδημοσίευση από https://ipposd.wordpress.com/

περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδω

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License