Ινδία: Η διεθνής ομάδα αναρχο-βέγκαν εντάσσετε στην αντίσταση των ναξαλίτων

απο το    http://www.alasbarricadas.org/noticias/node/39422

Σήμερα λάβαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια ομάδα που συγκροτήθηκε από ελευθεριακούς μαχητές από διάφορες χώρες που εντάχθηκαν στο αντάρτικο των Naxalite της Ινδίας. Το ταχυδρομείο, το οποίο μεταφράσαμε από τα αγγλικά, έχει ως εξής:

Anarcocomunista Vegan International Resistance. Είμαστε ομάδα αλληλεγγύης από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Τουρκία), αφού περάσαμε μέσα από Δυτικό Κουρδιστάν, συμμετείχαμε σε διάφορες μάχημες μονάδες διεθνιστικού, αντι - φασιστικού και επαναστατικού χαρακτήρα, έχουμε πάει στην Ινδία για να επεκτείνεινουμε την επανάσταση του λαού μας. Από αυτή την άποψη ευχαριστούμε αδελφικά τη συνεργασία των κομμάτων ΤΚΡ-ML μαρξιστικό, ΤΙΚΟ και TOKT με επαφές στην ινδική υποήπειρο, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να ενταχθούμε στο λαϊκό πόλεμο.

Δεδομένου του ευρω-δυτικού χαρακτήρα μας, δεν έχουμε ακόμη την εμπειρία ανταρτών. Η δουλειά μας είναι κυρίως στα μετόπισθεν. Ειδικά στην κουζίνα, όπου εισάγουμε vegan κουζίνα μεταξύ άλλων. Παραδόξως στην πιο χορτοφαγική χώρα του κόσμου, δεν γνώριζαν τον αγώνα των vegan. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ορισμένα εργαστήρια αυτοάμυνας, όπου μπορέσαμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας σε διάφορες πολεμικές τέχνες. Δεδομένου ότι ορισμένοι σύντροφοι προέρχονταν από μονάδες που έχουν ήδη αγωνιστεί, πιστεύουμε ότι ο αντιφασιστικός αγώνας μας σύντομα θα λάβει χώρα σε αυτή την αδιαπέραστη ζούγκλα του Άντρα Πραντές.

Ζήτω ο επαναστατικός αγώνας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License