[Χανιά] Παρεμβάσεις

Εορταστικές παρεμβάσεις

post image

Μέρες γιορτών, μέρες που η αγία ελληνική οικογένεια ανανεώνει τις συμβάσεις, οι μη έχοντες στολίζονται για να νιώσουν λίγο "έχοντες" και ενα κιτσ καρναβάλι ξεβράζεται στους δρόμους.

Δεν θαρρούμε ότι ενοχλήσαμε την αισθητική της μάζας αλλά παρεμβήκαμε στο ελάχιστο με λίγες λέξεις στους δρόμους τους.

Αναρτήθηκαν 3 πανό σε κεντρικά σημεία στην παλιά πόλη των Χανιών και στο δρόμο προς Κουνουπιδιανά που αναφέρονται

>Στην νέα τύπου φυλάκιση που υφίσταται ο σύντροφος Γ. Τσιρώνης με τον κατ οίκον περιορισμό που του επεβλήθη. Σχετικά με τον κατ οίκον περιορισμό κείμενο του συντρόφου εδώ https://athens.indymedia.org/post/1581478/
Σχετικά με την υπόθεση του κείμενο εδώ https://athens.indymedia.org/post/1559795/

>>Για το φτιασιδωμένο πνεύμα των ημερών, την φούσκα της πρόσκαιρης αγάπης, της κατανάλωσης, την ανα-βίωση γενικά του δυτικού προτύπου ανθρώπου.

>>>Και τέλος για των εν εξέλιξη αγώνα των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές ενάντια στον νέο αυστηροποιημένο σωφρονιστικό κώδικα (περισσότερα και εδώ https://athens.indymedia.org/feature/10373/ )

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License