ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: Καταγγελία για ξυλοδαρμό φοιτητή απο μέλη της ΔΑΠ

Μετά απο ένα διάστημα σχετικής ησυχίας χθες γίναμε πάλι μάρτυρες ενός κρούσματος ακραίας βίας απο τα φασιστοειδή της ΟΝΝΕΔ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Μετά απο ένα διάστημα σχετικής ησυχίας χθες γίναμε πάλι μάρτυρες ενός κρούσματος ακραίας βίας απο τα φασιστοειδή της ΟΝΝΕΔ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πρωτοετής φοιτητής που δραστηριοποιείται στην αγωνιστική συσπείρωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ξυλοκοπήθηκε άγρια απο τα κατακάθια της Δ.Α.Π. Συγκεκριμένα, ως νεοσύστατη συλλογικότητα τοποθετήσαμε ένα τραπεζάκι στο κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ χωρίς να έχουμε αφίσες, να μοιράζουμε κάτι κλπ. Ξαφνικά το γνωστό ναζιστικό απόβρασμα που παριστάνει εδω και χρόνια το πρόεδρο του ΣΦ διατροφής και διαιτολογίας αλλα και το γραμματέα της Δ.Α.Π ΤΕΙ εμφανίστηκε και άρχισε να απειλεί: "Σε 5 λεπτά θα έχετε εξαφανιστεί αλλιως θα φύγετε με αίματα". Πριν περάσει η...διορία των 5 λεπτών 12-13 δαπιτες ουσιαστικά μας περικύκλωσαν. Δηλαδή περικύκλωσαν 4 άτομα εκ των οποίων 2 γυναίκες. Αδυνατώντας να αντιδράσουμε στη συμμορία τους είπαμε "ΟΚ φεύγουμε" περιμένοντας πως όλα θα τελείωναν εκει.

  Τα παλικάρια της ΟΝΝΕΔ ωστόσο δεν σταμάτησαν. Έπιασαν έναν σύντροφο απο το λαιμό τον κόλλησαν στο τοίχο, απειλούσαν και τον έφτυναν. Στη προσπάθεια που έκανε ο γράφων να τον προστατέψει δέχτηκε μια μπουνιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη συνέχεια σε κάποιο καλοριφέρ και να σπάσει δυο δάχτυλα. Αφού έκαναν αδιανόητες σεξιστικές επιθέσεις στις συντρόφισσες τους είπαν πως άλλη φορα θα χτυπήσουν και γυναίκες. Όλα αυτά έγιναν σε ένα άδειο ουσιαστικά ίδρυμα λόγω των ημερών.

ΥΓ: Ελπίζουμε να διαβάσουν την ανακοίνωση όσοι απλοι φοιτητές στηρίζουν τη Δ.Α.Π και πριν λίγες μέρες σε κάποια ορκωμοσία ( άλλη ιστορία αυτή η ορκομοσια) φώναζαν "Λεμπέση ψυχάρα μια ζωή ΔΑΠαρα". Όσοι βρίσκονται στο ΤΕΙ γνωρίζουν.. 

Στο πάτο της πηγαδας και καλά Χριστούγεννα,

Αγωνιστικη συσπείρωση ΑΤΕΙΘ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License