ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

18/12/2017

Σήμερα το μεσημέρι - Δευτέρα 18 Δεκέμβρη - αφού δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού στον Νίκο Μαζιώτη, μεταφέρθηκε στην Ε΄πτέρυγα χωρίς ειδικό καθεστώς κράτησης, Ως εκ τούτου αφού ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά μας που αφορούν την φυλακή, η συντρόφισσα Ρούπα πριν από λίγη ώρα σταμάτησε την απεργία πείνας και θα παραμείνει για ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

O αγώνας μας δεν σταματά. Το άρθρο 11 αλλά και συνολικά τον νέο - φασιστικής έμπνευσης- σωφρονιστκό κώδικα θα τον βρούμε μπροστά μας. Δεν θα μείνουμε αδρανείς. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η αλληλεγγύη των συντρόφων /ισσών εκτός των τειχών ήταν και είναι καθοριστική. Καλή δύναμη σε όλους. 

                                                                             ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ- ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
                                                                             ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License