ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

17 Δεκέμβρη 2017
Ενώ η συντρόφισσα Ρούπα βρίσκεται στην 37η ημέρα απεργίας πείνας, δεν μπορεί να περπατήσει και έχει λιποθυμικές τάσεις, η διευθύντρια του νοσοκομείου κρατουμένων Στέφη μας ανακοίνωσε ότι αύριο το πρωϊ 18/12 θα δοθεί εξιτήριο στον Μαζιώτη για να μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα. 

Ο Μαζιώτης παρ' ότι πίεζε από το Σάββατο για εξιτήριο και μεταφορά του στην Ε΄πτέρυγα, εφόσον οι εξετάσεις του είναι καλές, ο εφημερεύων γιατρός του νοσοκομείου κρατουμένων αρνήθηκε να του δώσει εξιτήριο γιατί όπως είπε, πρέπει να δοθεί γι' αυτό άνωθεν εντολή αποδεικνύοντας πως οι γιατροί του νοσοκομείου κρατουμένων είναι περισσότερο υπάλληλοι του εισαγγελέα-επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού και συμπεριφέρονται ως ανθρωποφύλακες που περιμένουν εντολές ακόμα και για να δώσουν εξιτήριο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Η απεργία πείνας της Ρούπα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί ότι έχει αρθεί στην πράξη και όχι στα λόγια το καθεστώς εξαίρεσης του Μαζιώτη.                                      


                                                                                      ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ -ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
                                                                                      ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License