16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 - AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.16 Δεκέμβρη 2017  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ.

16 Δεκέμβρη 2017

Ενώ ο γιατρός δίνει εξιτήριο στον Νίκο Μαζιώτη εφόσον έχει διακόψει την απεργία πείνας (στην 35η ημέρα) και ο ίδιος θέλει να μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα έτσι ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο καθεστώς κράτησης εκεί, αλλά και για να σταματήσει την απεργία πείνας η Ρούπα, πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο μέσω του αρχιφύλακα του νοσοκομείου, ότι η διευθύντρια του νοσοκομείου κρατουμένων του Κορυδαλλού διαμήνυσε πως παρά το γεγονός ότι ο γιατρός δίνει εξιτήριο, πιθανόν ούτε αύριο θα βγει ο Μαζιώτης από το νοσοκομείο, πράγμα που ερμηνεύεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην τήρηση της απόφασης στο να μεταφερθεί ο Μαζιώτης στην Ε΄πτέρυγα.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν πάρει ο Μαζιώτης εξιτήριο από το νοσοκομείο καρατουμένων και  μεταφερθεί στην Ε΄πτέρυγα και ενώ η Ρούπα βρίσκεται σήμερα στην 36η ημέρα απεργία πείνας, θα ξεκινήσει πάλι απεργία πείνας ο Μαζιώτης.

Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα
Νοσοκομείο κρατουμένων φυλακών Κορυδαλλού.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License