Το πρωί της Τρίτης, 12/12, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στη Ζώνη από αγωνιστές της Π.Ε.Ν.Ε.Ν., Ε.Α.Σ. - Ε.Θ.Ε.Λ., ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ., Εργατική Λέσχη Κερατσινίου, Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας - Πειραιά και ΟΡ.Μ.Α., εν όψει της αντιφασιστικής διαδήλωσης στο Πέραμα, το Σάββατο 16/12 στην πλ. Ηρώων 12 το μεσημέρι. Η παρέμβαση επισκέφτηκε τα καράβια και συνομίλησε με τα πληρώματα διακινόντας την προκήρυξη της διαδήλωσης.

Η Χρυσή Αυγή έχει στρέψει τις εναπομείναντες δυνάμεις της στην περιοχή του Περάματος προκειμένου να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες ανασυγκρότησης που τις απομένουν, περιμένοντας και επενδύοντας στο διεθνές πολιτικό κλίμα που φέρνει την ακροδεξιά και τα φαντάσματα του παρελθόντος να έχουν επικίνδυνες και ρεαλιστικές διαθέσεις για την εξουσία.

Η περιοχή του Περάματος συμπυκνώνει την πολιτική στρατηγική της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα το καθάρισμα της γειτονιάς από την παρουσία τους και το κλείσιμο των γραφείων τους εκεί να βάλει οριστική ταφόπλακα σε αυτή.

Μετά και τα γεγονότα της 11/12 στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, όπου τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής επιχείρησε με πλήρη αποτυχία να επιτεθεί και να ακυρώσει πολιτική αντιφασιστική εκδήλωση, οι δυνάμεις του ταξικού κινήματος επιβάλεται να δράσουν με αποφασιστικότητα και επιμονή προς αυτή την κατεύθυνση. Η αντιφασιστική διαδήλωση στο Πέραμα αποτελεί αφετηρία για τους αγώνες που θα εξαφανίσουν την νεοναζιστική παρουσία στις γειτονιές μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License