Πάτρα: Νέο μπλόκο στους πλειστηριασμούς και σήμερα το μεσημέρι

.

post image

Κανένας άνθρωπος χωρίς σπίτι

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12 συγκεντρωθήκαμε έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας μπλοκάροντας για μια ακόμα βδομάδα τους πλειστηριασμούς. Παρά το γεγονός ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να βγουν στο σφυρί τουλάχιστον έξι σπίτια από τις τράπεζες, δεν εμφανίστηκαν ούτε συμβολαιογράφοι, ούτε αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν τη διεξαγωγή τους.

Με μαζική παρουσία και ισχυρή περιφρούρηση συμμετείχαμε στη συγκέντρωση μαζί με δεκάδες άλλους διαδηλωτές.

Ως αναρχικοί αντιλαμβανόμαστε την κομβική σημασία που έχει στο σήμερα το χτίσιμο ενός κινήματος ταξικού και αδιαμεσολάβητου, οργανωμένου στη βάση και μαχητικού, μακριά από εθνικιστικές γκρούπες, κομματική χειραγώγηση και θεσμική διαμεσολάβηση. Συμμετέχουμε στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, έχοντας πλήρη συνείδηση πως για να είναι ο αγώνας αυτός νικηφόρος πρέπει να στοχεύσει πρώτα και κύρια στους βασικούς υπεύθυνους για τη λεηλασία της ζωής της πλειοψηφίας της κοινωνίας, δηλαδή στο ίδιο το κράτος και τις τράπεζες, στο κεφάλαιο και τα τσιράκια του. Και να τους ανατρέψει χτίζοντας έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης κι ελευθερίας.

Προετοιμάζουμε τη Γενική Απεργία για αύριο, 14 του Δεκέμβρη. Συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη προσυγκέντρωση από το Παράρτημα στις 9 το πρωί.

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο. Επαγρυπνούμε για το ξεκίνημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στην Πάτρα.

Αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία της ζωής μας από το κράτος και το κεφάλαιο.

Μαχητική αντίσταση – Κοινωνική αυτοοργάνωση – Ταξική αλληλεγγύη

αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος" - μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

https://ipposd.wordpress.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License