Η μπροσούρα για το προσφυγικό ''Ασύνορες Θάλασσες Κοινών Αγώνων και Αλληλεγγύης'' σε ηλεκτρονική μορφή.

Πρώτη παρουσίαση την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη στις 8μμ στο Παράρτημα στην Πάτρα.     Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 9μμ στο Παράρτημα live με τους Cold i, Living Under Drones και Irony Ages για την κάλυψη των εξόδων της έκδοσης.

post image

Μια μπροσούρα εξ αφορμής των παρεμβάσεων της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό της Μυρσίνης στα Λεχαινά της Ηλείας για το προσφυγικό με τίτλο ''Ασύνορες Θάλασσες Κοινών Αγώνων και Αλληλεγγύης'' σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Η μπροσούρα εκδόθηκε από τη Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση το Νοέμβρη του 2017 στην Πάτρα. Όλο το περιεχόμενο της έκδοσης μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του ή τμηματικά για την προώθηση του ταξικού ανταγωνιστικού κινήματος χωρίς να είναι απαραίτητη η αναφορά στην πηγή.

 

_____________________________

 

Πρώτη παρουσίαση την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη στις 8μμ στο Παράρτημα στην Πάτρα.

 

Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 9μμ στο Παράρτημα live με τους Cold i, Living Under Drones και Irony Ages για την κάλυψη των εξόδων της έκδοσης.

 

 

* Όσοι επιθυμούν να την προμηθευτούν μπορούν είτε να μας βρουν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω στην Πάτρα (Πατρέως 87) κάθε Πέμπτη απόγευμα μετά τις 7μμ είτε να επικοινωνήσουν μέσω email με τη συνέλευση.

 

https://saktapatra.wordpress.com/2017/12/10

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License