Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Πεμπτη 7 Δεκεμβρίου - 14:00, Πλατεία Ομόνοιας

Δεν δεχόμαστε την επίσκεψη του Δικτάτορα Ερντογαν στην Ελλάδα. Ο Ερντογάν και το κόμμα του το AKP είναι αυτοί που έχουν κάνει σφαγές στην Τουρκία και στην Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στον Κουρδικο Λαό. Ειναι αυτός που εδώ και χρόνια κάνει σφαγές στο Κουρδιστάν, η επισκεψή του στην Ελλαδα που είναι η γενετειρα της Δημοκρατίας ειναι απαραδεκτη.

Υπο την ηγεσία του πολλές κουρδικές πόλεις όπως  Cizre, Sur, Nusaybin, Idil, Yüksekova, Șirnak, Hakkari βομβαρδίστικαν και καταστράφηκαν.

Για να γίνει ηγέτης έσφαξε χιλιάδες αμμαχους, συνέλλαβε τους συμπροέδρους του φιλοκουρδικού κόμματος Selahattin Demirtas και Figen Yuksekdag καθώς επίσης και άλλους βουλευτές, Δημαρχους, κουρδους πολιτικούς και δημοσιογράφους. 

Επισης ειναι αυτός και το κομμα του που βοηθησαν και συμπαρασταθηκαν το Isis στο πολεμο της Συρίας εναντίον των Κουρδων. 

Πάνω από ένα χρόνο απαγορευται στους δικηγορους και στην Οικογενεια του να επισκεπτούν τον ηγετη των κουρδων Abdullah Ocalan στο νησί Ιμραλί. 

Η ελληνική Κυβερνηση με το να δεχεται επισημα στην Ελλαδα εναν δολοφονο και δικτατορα κανει μεγάλο λαθος. Ενας δικατορας δεν εχει καμια θεση στην Ευρωπη.

Για τους λόγους αυτούς, καλούμε όλους τους δημοκρατικούς στη συγκέντρωση που προγραματίζουμε την Πεμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στην Πλατεία της Ομόνοιας.  

Πολιτιστικό Κεντρο Κουρδιστάν

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License