Βερολίνο: επίθεση εναντίον βαν της Άμαζον

Δράσεις εναντίον της Άμαζον σε Βερολίνο και Μόναχο, επ' ευκαιρία της Black Friday

post image

Σε αλληλεγγύη με τους/τις απεργούς της Άμαζον και για την υποστήριξη της Block Black Friday, έγινε επίθεση στις 23/11 σε τρία βανάκια της εταιρίας με τα λογότυπα «AZ Amazon» και «drs amazon» με διάφορους τρόπους κατά τη διάρκεια της νύχτας της 23ης Νοεμβρίου - πυρπόληση, μαχαιρωμα ελαστικών, ή λούσιμο με μπογιά και γράψιμο του συνθήματος "Απεργία". Τα λευκά βανάκια κινούνται σίγουρα ακόμα στους δρόμους ανάμεσά σας.

Επίσης στο Μόναχο στις 22 Νοέμβρη μπλοκαρίστηκαν αρκετοί σταθμοί παραλαβής πακέτων της Άμαζον, προκειμένου να σαμποταριστεί το σύστημα διανομής.

Οι αναλήψεις ευθύνης, επιτίθενται στο σύστημα καταναλωτισμού, εντατικοποίησης και κέρδους μέσω εκμετάλλευσης της πληροφορίας. Μπορείτε να τις βρείτε στα αγγλικά στο Chronik: Attacks on amazon delivery vans.

Μετάφραση για τη ραδιοφωνική εκπομπή "Τα λεωφορεία του κόσμου" που μεταδίδεται από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 11.30πμ. [ακούστε το δρομολόγιο της Τρίτης 5/12/2017]

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License